Pääkallo.fi:n uusi bloggaaja: ”Kuka astuu Matti Ahteen saappaisiin?”

Matti Ahde (vas.) ei jatka Salibandyliiton puheenjohtajana. Kuva: Veli-Pekka Vähäkoski

– Ensimmäiset urheiluun liittyvät kolumnini olivat lehdistössä (mm. Urheilulehti) vuonna 1969, kun teidän isänne olivat vielä nuoria poikia, virnisteli Pääkallo.fi:n uusi bloggaaja hyväntahtoisesti toimitukselle sähköpostissaan.

Laji-ihmiset saattavat jo arvata kenestä on kyse. Pääkallo.fi yritti jo viime kaudella naarata todellista pitkän linjan toimittajaa, Antti O. Arposta bloggaajakseen. Tällä viikolla Arponen sanoi vihdoin kyllä, ja jo tänään on tarjolla hänen ensimmäinen tekstinsä.

Perusteellisempi kuvaus Arposesta Pääkallo-bloggaajana kuuluu seuraavasti:

– Antti O. Arponen on veteraanisarjaan kuuluva urheilutoimittaja (uransa huipulla Urheilulehden päätoimittaja), joka on kirjoittanut eri julkaisuihin urheilusta yli 40 vuotta ja seurannut myös salibandyä 1990-luvun alkupuolelta asti. Entisenä NST:n puheenjohtajana hän kirjoittaa NST Blogia värillisten NST-silmälasien läpi, mutta Pääkallo.fi:n jutuissa hän on luvannut jättää NST:n sivurooliin.

Tuttu näky salibandykatsomossa, varsinkin Lappeenrannassa. Antti O. Arponen takarivisssä keskellä. Tämä kuva on otettu viime kaudella Mosahallissa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Ensimmäisessä kirjoituksessaan Arponen tarttuu heti ajankohtaiseen aiheeseen: Suomen Salibandyliiton puheenjohtajan valintaan. Salibandyliiton joka toinen vuosi pidettävä liittokokous on 24. marraskuuta. Silloin liitolle valitaan puheenjohtajan lisäksi hallitus ja valtuusto kahdeksi vuodeksi.

– Millainen puheenjohtaja halutaan? Poliitikko, joka tuntee kaikki? Tehokas myyntimies? Päättäväinen rautakansleri? Laji-ihminen, mutta ei mielellään niin sanotusta sisäpiiristä? Arponen kirjoittaa.

Lue Antti O. Arposen ensimmäinen Pääkallo-bloggaus kokonaisuudessaan:
Millainen mies Salibandyliiton puheenjohtajaksi?

Huom! Arposen kiinnityksen lisäksi Pääkallo.fi:n blogiosastolla tapahtuu muutakin liikennettä. Lisää tietoa bloggaajista tulee alkuviikosta.

One comment