Steelers kovassa iskussa – pelkkiä voittoja tilille

Steelersin pelaajilla oli viikonloppuna hymy herkässä: Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Steelers
Steelersin pelaajilla oli viikonloppuna hymy herkässä. Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Steelers osoitti viikonloppuna Porissa pelatussa harjoitusturnauksessa kovan kuntonsa ennen sarjakauden alkua voittamalla kaikki pelaamansa ottelut. Näistä kaksi ensimmäistä voittoa se otti murskalukemin. Steelersiä voi pitää yhtenä Divarin suurimmista nousijasuosikeista.

Aiemmissa harjoitusotteluissa Steelers on kaatanut muun muassa Salibandyliigan Nokian KrP:n ja pyöritellyt rumin lukemin Forssan Suuppareita.

Steelers voitti Porissa SalBan 8-3, pari peliä lyhyellä palautumisajalla pelanneen SB Vaasan peräti 14-6 ja päätösottelussa Karhut lukemin 10-9. Tehokkaina häärivät joukkueen kärkihyökkääjät Iiro Nurminen (6+5) ja Sami Saarinen (4+5) sekä Nokialta täksi kaudeksi palanneet Timo Johansson (4+3) ja Risto Parikka (4+3).

Steelersin takana SalBa ja SB Vaasa keräsivät kolmesta ottelusta kolme pistettä. Kaikki ottelunsa hävinneille Karhuille turnaus toi huonoja uutisia myös loukkaantumisten osalta. Ainakin Ville Mattila ja Juha Tikka joutuvat leikkauspöydälle ja myös Petteri Hulkon osalta tilanne saattaa olla sama.

Turnauksen ottelut:

Steelers – SB Vaasa 14-6
SalBa – Karhut 9-1
SB Vaasa – Karhut 5-4
Steelers – SalBa 8-3
Salba – SB Vaasa 7-7
Steelers – Karhut 10-9

Kuvia muutamista turnauksen peleistä löytyy UrheiluSuomen kuvagalleriasta.

2 comments

  1. Kuvien perusteella näytti yleisöäkin kiinnostavan…