Steelers teki farmisopimuksen kakkosdivarijoukkueen kanssa

Kakkosdivisioonassa viime kaudet pelannut Lasb Lammilta ja Divari-joukkue Steelers ovat solmineet farmisopimuksen. Sopimus mahdollistaa pelaajasiirrot joukkueiden välillä kauden aikana. Steelers kertoo asiasta tiedotteessaan.

Lammilaisen ja hämeenlinnalaisen salibandyn side on entuudestaan melko vahva. Lammilaiset ovat tuottaneet viimeisimpänä pelaajana Steelersiin Miiro Maunulan. Tunnetuimpia lammilaisia salibandytuotoksia ovat Juho Järvinen ja Heikki Hätönen.

– Me koemme yhteistyön erittäin positiivisena asiana. Meidän pelaajat kehittyvät Steelersin matkassa ja kun on mahdollisuus ylöspäin, niin ehkä he malttavat pysyä meillä myös kauemmin, lammilaisten valmentaja Kai Vitie kertoo ja jatkaa:

– Tämä on myös hieno tilaisuus meidän nuorille pelaajille nähdä mitä korkeammalla pelaaminen vaatii ja se, että heidän paukut riittävät myös kovemmassa vauhdissa. Me tietysti toivomme Steelersin liiganousua, että saataisiin alueelle tarvittava liigajoukkue.

Myös Steelersin riveissä farmisopimus koetaan hyväksi. Lasbin pelaajia on käynyt jo harjoittelemassa joukkueen mukana kerran viikossa.

– Lasbilla on nuori ja hyvä porukka kasassa. Toivottavasti sopimuksesta on hyötyä molemmille ja tiukoissa paikoissa pystytään antamaan apuja puolin ja toisin. Tähän mennessä treeneissä käyneet pelaajat ovat pärjänneet loistavasti, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen kommentoi.

4 comments

  1. Kuinka joukkueet voivat tehdä farmisopimuksen? Kilpailusäännöissä sanotaan karkeasti näin ”Toisen joukkueen tulee olla pääsarja joukkue” kumpiko lienee? 1divari ei kai ole pääsarja?

  2. Salibandyssä pääsarjoja ovat miesten liiga, naisten liiga ja miesten divari. Karkeasti näin. Asioista voi ottaa ihan itsekkin selvää, mutta selvisihän se näinkin kysymällä.

  3. Olisit vaan lukenut kilpailusäännöt kokonaan läpi.

    Kilpailusäännöt 2§ Määritelmät
    ”Pääsarjat: Liiton pääsarjoja ovat miesten SM-sarja eli miesten salibandyliiga, naisten SM-sarja eli naisten
    salibandyliiga ja miesten I divisioona.”

  4. Divari menee aina vaan ammatimaisempaan suuntaan. Uudistettu sarjajärjestelmä, farmijoukkueita, tasokkaampa peliä. Divari on selkeästi viihdyttävämpi sarja kuin aikaisemmin.