Steelers voitti myös PSS:n – ei tappioita treenikaudella

Miesten Divari-joukkue Steelers pelasi harjoituskautensa tappioitta. Viimeisessä treenipelissä kaatui lauantai-iltana PSS lukemin 9-3.

Ottelussa oli mielenkiintoiset asetelmat, sillä joukkueet kohtaavat myös kahden viikon päästä sarjan avauskierroksella.

Ottelun alkutahdit löi isännät, kun 53 pelisekunnin jälkeen Jarno Mäkinen avasi maalihanat Iiro Nurmisen tarjoilusta. Erän puolivälissä PSS pääsi tasoittamaan, mutta Timo Kankaanpään osuma hetkeä myöhemmin siivitti hämeenlinnalaiset 2-1-johdossa erätauolle.

Toinen erä oli Steelersiltä ottelun heikoin, vaikka Timo Johanssonin ja Nurmisen osumilla kolmanteen erään lähdettiinkin isäntien johtaessa 4-1.

– Ottelun alku oli meiltä vähän tahmea, mutta toinen erä oli selkeästi huonoin tänään. Oli oikeastaan ihme, että voitettiin se erä 2-0, Steelers-luotsi Mikko Koivistoinen pyöritteli.

Päätöserä ja koko ottelu loppui käytännössä kolmannen erän ensimmäisen puolentoistaminuutin aikana. 41 sekuntia avauksesta Aleksanteri Ihalainen namutteli 5-1 ja 40 sekuntia myöhemmin Nurminen sooloili 6-1.

– Ollaan pelattu periaatteessa pelkkiä kakkosdivarijengejä vastaan ja haluttiin kova peli alle. Jätettiin muutama avainpelaaja kotiin ja koitettiin uusien pelaajien vastuunkantokykyä. Tänään saatiin ihan hyvä 30 minuutin treeni alle, muuten oli aika väsynyttä molemmilta, PSS:n valmentaja Jukka Ruotsalainen kertoi ja jatkoi.

– Voimasuhteet ovat kauden avaukseen kuusi maalia Steelersin eduksi. Nyt on kaksi viikkoa aikaa ottaa ne kiinni. En ole kuitenkaan huolissani.

Kolmannessa erässä Steelers iski vielä kolmesti ja PSS kahdesti. Loppulukemiksi kirjattiin teräsmiehien 9-3-voitto.

– Omaan tasoon nähden ei ollut hyvä ottelu, mutta ei huonokaan. Ehkä siinä saattoi olla pelaajilla vielä vähän pääkin jumissa viime viikonlopun (KarhutCup, Pori) kovien otteluiden jäljiltä. Tulos oli silti hyvä, Koivistoinen päätti.

Steelersiltä kovimmalla pelipäällä olivat Nurminen (2+2) ja Elias Juppala (2+2).

4 comments

  1. Kakkosdivaripelit avainpelaajilla ja kovaan peliin viltti kentälle. Hmmm..

  2. Olisiko Steelers musta hevonen liiganousijaksi. Timo Johansson oli kova vahvistus ja muutenkin materiaali olisi tarpeeksi leveä. Mielenkiintoinen Divariin-kausi tulossa. Niin monta suosikkia…