Suomen Cupin kolmas kierros arvottu

Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Salibandyliigasta mm. Juho Kantolan (kuvassa) sekä Niklas Strömstenin saaneen Tiikereiden ja Divarin ÅIF:n kohtaaminen. Kuva: Iiro Karesniemi

Juho Kantola
Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista on Salibandyliigasta mm. Juho Kantolan (kuvassa) sekä Niklas Strömstenin värvänneen Tiikereiden ja Divarin ÅIF:n kohtaaminen. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Suomen Cup etenee viime viikonlopun turnausmuotoisten toisen kierroksen otteluiden jälkeen yksittäisiin otteluihin. Divarijoukkueet PSS ja ÅIF tulevat mukaan nyt arvotuissa kolmannen kierroksen ottelupareissa.

Divari-joukkueista PSS matkustaa FBC Raseborgin vieraaksi ja ÅIF saa vastaansa kahdella kakkosdivarijoukkueella jatkossa olevan Tikkurilan Tiikerien ykkösjoukkueen. Kolmannen kierroksen runkopäivä on 7.10.

Liigajoukkueista cupiin ilmoittautui vain kuusi joukkuetta. Liigan Classic, Happee, NST, SPV, SSV ja Tapanilan Erä tulevat mukaan vasta neljännellä kierroksella. Sen jälkeen on vuorossa vielä kaksi kierrosta ennen alustavasti 19.1. pidettävää finaalitapahtumaa. Kaikkiaan Suomen Cupiin osallistui 113 joukkuetta.

Iiro Karesniemen kuvia Tiikereiden karsintaturnauksesta

Miesten Suomen Cupin 3. kierroksen otteluparit:

FBC Raseborg – PSS
Tiikerit – ÅIF
Rangers – Greasers
Tiikerit United – Erä Akatemia
Leisku – AFC Campus
Warriors – SBS Kings
SCU – SR
SBS Rupu – O2JKL
JoKa – KoRe
SSRA – OuPa

4 comments

  1. Miksei tämä cup herätä enempää mielenkiintoa liigajoukkueissa?

  2. Liigasta mukana vaan kärkiporukat ja nst(tai eihän sitä tiedä vaikka olisi tällä kaudella menestyvä joukkue).Se nyt vaan on se toinen kannu joka salibandyssä kaudella jaetaan ja siinä on se monen kaivattu yhden ottelun finaali.Kyllä kai sitä kannattaa tavoitella niin liiga kuin divari seurankin,(nst ollut finaalissa divari seurana).