Miehet

Tämä mies on Big Brother -talon yllätysvieras

17.09.
2012
Markus Huhtimo

Viime keväänä pelaajauransa päättänyt Markus Huhtimo vierailee BB-talossa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Big Brotherin tämän viikon viikkotehtävään liittyy oleellisesti salibandy. Ohjelman nettisivujen mukaan asukkaille on ollut vetämässä ohjelmaa yhdeksänä viime kautena SM-finaaleissa pelannut Markus Huhtimo.

”Mahu” palasi pelikentille kesken viime kauden päättäen pelaajauransa SSV:ssä keväällä SM-hopeamitaliin. Tulevalla kaudella hän toimii SSV:n valmennuksessa.

– Sen verran läskiksi tulin, että enää en pääse kentälle, kovana huumorimiehenä tunnettu Huhtimo heitti itsensä asukkaille esitellessään Big Brotherin nettisivujen mukaan.

Ohjelman virallisilta nettisivuilta löytyy lyhyt video, miten asukkaat reagoivat Mahun nähdessään. Big Brotherin nettisivuilla uutisoidaan myös Mahun kuittailua asukkaille.

BB-Markusta voimahyökkääjästä ei sentään tule, sillä hän on talossa nähtävästi vain asukkaita opettavana vieraana. BB-talo on teeman mukaisesti täytetty salibandypalloilla, joiden määrää katsojat saavat arvailla.

Huhtimolla on yhdeksän viime vuoden finaaliputkesta saldona viisi SM-kultaa ja neljä hopeaa. Tulevalla kaudella hän on Mika Ahosen aisapari SSV:n valmennuksessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.