Tässä ovat Divarin avausottelut

Salibandyn miesten Divari käynnistyy tänään Porin Urheilutalolla ottelulla Karhut – FoSu. Perjantaina ja lauantaina pelataan kaksi ottelua ja sunnuntaina on täysi rähinä päällä kuuden ottelun voimin. Havaintoja otteluista voit kirjoittaa tämän uutisen kommenttiosastolle. Divarin avausohjelma näyttää tältä.

Osa joukkueista tarjoaa peleistään live-seurantaa Twitterissä. Mikäli olet hallissa paikan päällä, niin havaintoja ja kaikenlaisia mietteitä ensimmäisistä otteluista voi kirjoittaa myös esimerkiksi tämän uutisen kommenttiosastolle.

Kannattaa tutustua myös Divarin Pääkalloennakkoon.

Divarin ensimmäiset ottelut:

Torstai 20.9.
klo 18.30 Porin Urheilutalo: Karhut – FoSu

Perjantai 21.9.
klo 18.30 AC Ruskeasuo: M-Team – ÅIF
klo 18.30 Aurora, Porvoo: PSS – Indians

Lauantai 22.9.
klo 16.00 Botniahalli, Mustasaari: SB Vaasa – Merikoski
klo 17.00 Kerava Areena: Blackbirds – Top Team

Sunnuntai 23.9.
klo 14.00 Ouluhalli: Merikoski SBT – SB Welhot
klo 14.00 Tapiolan UH, Espoo: Indians – Karhut
klo 16.00 Sipoo Areena: ÅIF – Blue Fox
klo 17.00 Iittala-halli: Steelers – PSS
klo 17.00 Rauman Kauppaoppilaitos: SalBa – Blackbirds
klo 18.00 Kuitu Areena, Forssa: FoSu – M-Team

8 comments

  1. Karhut-FoSu pelin liveseuranta (ainakin maalit) ilmestyy Karhujen Facebook-sivulle.

  2. Karhut-FoSu—>Olipas hirveän näköistä ”salibandya”, mutta ihan viihdyttävää ja nopea tempoista omalla tavallaan. Ei kummallakaan ollut havaittavissa minkään sortin kuviota, paitsi pitkä päätyyn ja perään!

  3. Mitä mieltä salibandykansa on Karhujen 5-2 maalista? Tilanteessahan Karhujen pelaaja selvästi potkaisee pallon jalalla maaliin, mutta samalla Fosun pelaaja törkeästi taklaa selästä. Tilanteestahan tuomittiin maali siirretyn rankkarin aikana. Voidaanko tilanne tulkita maaliksi vaikka potkuliike on selvä jos tilanteessa saman aikaisesti on selvä rike maalintekotilanteessa?

  4. Eipä tuon videon perusteella pysty päättelemään sen enempää potkusta/jalkaan osuneesta syötöstä kuin taklauksen voimasta selkään, mutta kun tuolla vauhdilla juostaan kohti maalia niin aika dramaattista jälkeäkin siitä syntyy.

  5. Taitaa tulkinnoissa olla, että mikäli pelaaja ei potkaise palloa, ja pallo menee jalan kautta maaliin, maali hyväksytään.
    Potkuliikettä en itsekään näe tuossa syntyneen.