Yhdeksän kuukauden voitoton putki – silti tv-pelin suosikki

Salibandyliigan avauskierroksella OLS:n voittanut Turun Palloseura isännöi tänään Nelonen Pro 1:n televisio-ottelussa Tapanilan Erää. Erä on vedonlyöntitoimistojen suosikki voittajaksi, vaikka sen edellisestä liigapelin voitosta on kulunut lähes yhdeksän kuukautta. Illan toisessa ottelussa kohtaavat Tampereella Koovee ja Classic.

Erä sai aamulla TPS:aa pienemmät kertoimet ainakin Veikkaukselta, Unibetiltä ja Nordicbetiltä. Erän edellinen voitto Salibandyliigasta on viime vuoden puolelta, jolloin joukkue voitti Nokian 30.12.2011. Cupin voitto mahtuu väliin, mutta Erän metsästäessä voittoa liigapelistä, on joku voinut tässä välissä tehdä jopa lapsen nopeammin.

TPS:n leirissä illan televisio-ottelua odotetaan mielenkiinnolla.

– Erä on kokenut joukkue, joka pelaa laadukasta pallollista peliä. Mielenkiintoista nähdä ovatko he saaneet aktivoitettua peliään muilla osa-alueilla. Erä on ollut liigan kärkipäässä vuodesta toiseen, viime kaudella he nappasivat Cup-mestaruuden. Voittamisen kulttuuria heiltä kyllä löytyy, mielenkiintoinen kokonaisuus, päävalmentaja Teemu Varis ennakoi TPS:n nettisivuilla.

Illan toisessa ottelussa loukkaantumisista kärsinyt Koovee isännöi Classicia.

– Varmoja poissaolijoita ovat Mikko Immonen, Paul Kotilainen, Valtteri Sainio ja Eero Myllykangas. (Jussi) Luoma ja Nico Andersson ovat mukana, vaikka lauantaina loukkaantuivatkin. Eronen pelaa puolikuntoisena ja Lassi Ylisiurunen on toistaiseksi kysymysmerkki, Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ennakoi.

Classicilta poissa ovat Pekka Nieminen, Lassi Toriseva, Nico Salo ja Mikko Leikkanen.

Ennakkoa otteluista TPS:n ja Kooveen sivuilla.

8 comments

  1. Samat saant erälle! Tulin katsomaan onko pääkallossa jo uutisoitu kalinaisen potkuista. Ei näköjään vielä ollut…

  2. Mikäs Kooveeta vaivaa…aika rumat numerot…näkyykö muutaman runkoäijän poisolo näin isosti vai mistä kyse?

  3. Kotilainen pelas vaikka ei ennakkoon pitänyt, ei voi kyllä pistää poissaolojen piikkiin, kaveriltakin puuttuu Pelimiehiä. Onko ne kesällä tehnyt jotain? Hävis jalalla, kaksinkamppailut, alotukset satanolla. niin ja Clasu pelas hienosti, isokäsi junnuosastolle:)

  4. Kooveen viime kausi meni niin ylikanttiin kuin mennä voi. Nyt pudotaan ns. omalle tasolle.

  5. …kyllä oli KV mopolla joutunut moottoritielle. Molemmat matsit nähneenä joukkueella ei ole sitä taistelutahtoa, millä viime vuonna käänsi monta ottelua. Sladky ollut ihan yössä, Kinnunen ei tällä hetkellä pysy kenenkään käännöksissä mukana, Häkkisestä on tullut ihan housu ja Puustinen on ihan divaritasoa. Japi, missä pumppukarvaus, miksei kokoonpano muutu matsin sisällä, kun samat äijjät ottaa miinuksen toisensa perään?

  6. on Classicin otteluraportointi. Jo nyt löytyy sivuilta otteluraportti ja myös valmentajan kommentit nauhan muodossa. Tästä muille seuroille mallia!

  7. Näitä hommia voi hoitaa hyvin tai huonosti. Classic hoitaa erittäin hyvin ja moni muu hyvin heikosti. Ei ole iso juttu ja hyvä palvelu.