Divarissa tasaisia vääntöjä ja huimia nousuja – Katso maalikoosteet

Divarissa käytiin lauantaina tasaisia vääntöjä, joista Indians - Blue Fox oli yksi. Kuva: Kim Westerén

Indians - Blue Fox

Miesten Divarissa pelattiin lauantaina viisi runsasmaalista ottelua. Ennakolta viikonlopun mielenkiintoisin ottelu käytiin Iittalassa, jossa Steelers sai vastaansa M-Teamin. Divarin viikonlopun koonnissa on nähtävillä nyt myös maalikoosteita.

Divarin kärkeen veikattu kaksikko pelasi tasaisen ottelun, mutta Steelersin ensimmäinen kotivoitto antaa vielä odottaa. M-Team onnistui nappaamaan tiukassa ottelussa pisteet Iittalasta 6-5-vierasvoitolla Riku Reunamäen (3+0) johdolla.

– Meidän ongelma oli se, että me mentiin hyökkäyslinjassa välillä jopa neljällä ja sitten se loppui huonoon viimeiseen syöttöön keskialueella. M-Team käänsi pelin hyvin, eikä meillä taas riittänyt henkinen voima tulla edes alas, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen harmitteli seuran kotisivuilla.

Raumalla SalBa ja Welhot mättivät maaleja tasatahtiin. Ottelun voittomaali syntyi raumalaisille Tomi Pihkoluoman lavasta vain 32 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. SalBa on aloittanut kauden vahvasti, sillä joukkueella on neljästä pelatusta ottelusta kolme voittoa. Welhot puolestaan on kauden avauspelistä saavutetun tasapelipisteen jälkeen taipunut kahdesti yhden maalin erolla.

Forssassa nähtiin lauantain suurin sukellus, kun FoSu onnistui häviämään 5-0-johtoasemasta jatkoajalla Blackbirdsille loppunumeroin 7-8. Blackbirdsin voiton takuumiehenä hääri Mikko Piippo kovin tehoin 3+3.

Myös Espoossa nähtiin huima nousu kolmannessa erässä. Indians ja Blue Fox lähtivät viimeiseen erään 4-4 tasatilanteessa. Ennen erän puoliväliä Indians oli karannut 8-4-johtoon, mutta ottelun viimeisellä kympillä Blue Fox kiri maali kerrallaan lopulta aina tasoihin asti. Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, joten pisteet tasattiin tuloksella 9-9. Ottelukuvat täällä.

PSS jatkaa sarjassa tappioitta, kun Top Team kaatui Savonlinnassa 8-2. Neljän pelatun ottelun jälkeen Divarin paras maalintekijä on PSS:n Rasmus Horn kymmenellä täysosumallaan.