Esa Jussila Vieraskynässä: Ystävyyttä, Hirvivaaraa ja paljon muuta

Esa Jussila juhli keväällä Sveitsin mestaruutta hyvän ystävänsä Olli Oilingin kanssa. Kuva: Unihockey.ch

Olli Oilinki ja Esa Jussila
Esa Jussila juhli keväällä Sveitsin mestaruutta hyvän ystävänsä Olli Oilingin kanssa. Kuva: Unihockey.ch

Pääkallo.fi:n nimekäs Vieraskynä-blogi jatkuu Suomen maajoukkuetähti Esa Jussilan kirjoituksella Sveitsistä. Wiler-Ersigenin pelaaja käsittelee laajalla skaalalla Champions Cupia, SPV:tä, Happeeta, Josbaa sekä ystävyyden tärkeyttä joukkueen energiassa ja menestymisessä.

Sveitsin mestari Wiler-Ersigen jäi Champions Cupissa niukasti alkulohkoon Ruotsin Dalenin sekä Suomen mestari SPV:n taakse. Turnausta edelsi rankka pelirupeama.

– Suomen mallia, jossa turnaukseen osallistuja pelaa vain muutaman matsin ja saa sen jälkeen keskittyä rauhassa Champions Cupiin, on täälläkin mietitty, mutta kuulemma vaatisi liian isoja muutoksia otteluohjelmaan, Jussila paljastaa Sveitsistä.

Mukana on myös kaksinkertaisen maailmanmestarin pohdintaa Seinäjoen Peliveljien matkasta Salibandyliigan kärkeen, hyvien ystävien MM-poissaoloja ja hehkutusta Happeen tekemisestä Jyväskylässä.

Lue Jussilan bloggaus kokonaisuudessaan: Ystävyydellä joukkueesta saa ulos valtavasti energiaa

Pääkallo.fi:n vieraskynässä pääsevät kauden 2012-13 aikana ääneen niin tutut pelaajat, valmentajat, tuomarit, taustavaikuttajat kuin liiton miehetkin. Kaikkien tähän mennessä kirjoittamaan lupautuneiden lista löytyy Vieraskynä-blogista. Vieraskynän avasi IFF:n pääsihteeri John Liljelund.