Hulmi iloisena Uumajassa: ”Nyt keskitytään hetki pelihommiin”

Pääkallo.fi uutisoi aiemmin tänään, että Seinäjoen Peliveljien ykkössentteri Janne Hulmi pelaa illalla Storvretaa vastaan Champions Cupin välierässä. Onnellinen tuore isä vahvisti pelaamisensa Pääkallolle Uumajasta käsin.

– Voihan sen vahvistaa, että Uumajassa ollaan ja valmiina kohtaamaan Storvreta. Uskomatonta, mutta totta!

Hulmi kertoo iloisena olevansa tuore isä. Lähtö Ruotsiin tuli todellisella pikahälytyksellä.

– Saatiin järjestettyä käytännön asiat siten, että pystyin lähtemään. Kaikki meni synnytyksen suhteen hienosti ja nyt onkin helppo olla ylpeä sekä vaimostani Heidistä että esikoispojastamme, joka siis syntyi torstaiyönä, Hulmi kertoo Pääkallo.fi:lle.

– Heidi näytti lähdön suhteen vihreää valoa, joten hain passin kotoa Säkylästä ja hyppäsin tänään aamulla Porista lentokoneeseen. Nyt keskitytään hetki pelihommiin ja nautitaan täysillä näistä peleistä. Illalla kova peli tulossa.

Ylen nettisivuilla näkyvä välierä Stovreta-SPV alkaa lauantaina kello 18.10.

13 comments

  1. Hyvä Janne! Toivotaan hyvää peliä koko joukkueelle!
    Lahden toisella puolella jännitetään!

  2. Johtuuko sitten hitaasta yhteydestä vai mistä mutta tuomarilinjasta ei oikein saa kiinni. Pilli soi koko koko ajan.

  3. Kyllä on ruotsalaiset kovia pitään älämölöä ja kaatuileen

  4. kyllähän ne spv:n äijätkin kaatuili. Nauratti huolella, kun Mikko Kohosen naamaan osu pikkuläppäisy niin tuskissaan kaatu maahan. Molempien joukkueiden peli meni lopussa valitettavasti jäähyn kalasteluun.

  5. Toivottavasti ”Johtava” Hakkarainen katsoi pelin ja laittaa jotain analyysiä, olisi mielenkiintoista verrata omiin huomioihini

  6. Oivoi kyllä on pettynyt olo. Ei vaan SPV:n takia vaan pelinlaadusta. En itse näe, että peli on huippusalibandya, jos ottelussa nähdään 17maalia. Onhan se yleisöystävällistä, mutta niin.

  7. joukkuetta on nyt nähty. Kokemus toi sen yhden maalin eron, lähinnä tuomarilinjan parempi hyödyntäminen. Ensi vuonna tämä kokemus vie Speven voittoon.

  8. suuri yleisö ei kyllä jaa tuntojasi, te vositte analysoida ihan vaan keskenänne…:)

  9. Luulis ton häiritsevän kummankin peliä, että pilli soi koko ajan. Minkä liigan tuomareita nää oli?

  10. Heh, yksi nimimerkki puhuu koko suuren yleisön puolesta. Tämä Suomalainen suuri yleisö on tietysti tottunut näihin ”Jussi Saarinen” raportteihin eli 30 sekunnin analyysi, joka kuuluu suunnilleen näin: ”Maalivahti piti joukkuetta X pystyssä ja he tekivät voittoon tarvittavat maalit ylivoimalla. 3 pistettä matkasi kaupunkiin Y”.

    Itseäni ainakin kiinnostaa lukea ja pohtia taktista puolta tarkemmin, mutta ehkä kuulun sitten vähemmistöön. Ketään ei tietenkään pakoteta lukemaan Hakkaraisen, tai itseasiassa mitään tekstiä mikä ei miellytä.

  11. Lopettakaas nyt toi spveen hehkutus, tulokset kertoo et se on ehkä kolmanneks paras. Se HÄVIS Dalenille, eiks niin?

  12. no niin veljet tulkaas kotio sielä oli pelit.. Kauden päätavoite ja kaks kertaa hurreilta käkättimeen… Ei näin.