Hulmi ja Isomäki poissa SPV:n riveistä Champions Cupissa

SPV on kaivannut ykkössentteriään Janne Hulmia. Kuva: Mikko Hyvärinen

Janne Hulmi
Janne Hulmi oli keväällä isossa roolissa ratkaisemassa SPV:n Suomen mestaruutta ja Champions Cup -paikkaa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Seurajoukkueiden mestaruusturnaus Champions Cup starttaa tänään ensimmäisillä otteluilla Ruotsin Uumajassa. Miesten puolella Suomen mestari SPV aloittaa pelinsä torstaina. Se lähti matkaan ilman ykköskentän Janne Hulmia ja puolustaja Jori Isomäkeä.

– Isomäen reissu peruuntui, kun selvisi, että kansainvälisten sääntöjen mukaan hän ei olisi voinut pelata kotiseuransa Blue Foxin riveissä Cupin jälkeen kuin vasta 15. marraskuuta, SPV selventää nettisivuillaan.

Blue Foxin kanssa sopimusta tehdessä oli tieto, ettei turnaus vaikuta Isomäen peleihin kasvattajaseurassaan. Näin ei kuitenkaan ollut ja nyt Divarin pelit menevät Champions Cupin edelle.

– Hulmi puolestaan on matkasta pois, koska hänen perheensä ensimmäisen lapsen laskettu syntymäaika oli maanantaina, mutta ainakaan vielä ei pienokainen ole suostunut maailmaan tulemaan, Peliveljien sivuilla kerrotaan.

SPV odottaa vielä Hulmin perheen tilannetta. Joukkueen virallisessa kokoonpanossa on 19 miestä ja varamiehinä mukana ovat Tommi Ahola ja Juho Väisänen. Toinen heistä saattaa nousta kokoonpanoon, mikäli Hulmi ei turnaukseen pääse.

SPV aloittaa turnauksen torstaina Wiler-Ersigeniä vastaan. Yle Urheilu tulee näyttämään netissä perjantain SPV-Dalen-ottelun, miesten lauantain välierät sekä sunnuntain miesten ja naisten finaalit. Alkusarjasta lähtien otteluita voi seurata netistä IFF:n YouTube-kanavalta.

2 comments

  1. onkos nuo suoria lähetyksiä youtubessa vai ottelukoosteita pelien jälkeen ?