Hyvärinen hirmuiskussa 4+0 – Todennäköisesti ulkona MM-kisoista

Rickie Hyvärinen ei ole maajoukkuevalmennuksen pyynnöistä huolimatta mukana ensi viikonloppuna pelattavassa neljän maan turnauksessa, mutta Ruotsin Superliigan perjantain ottelussa Caperiotäbyn hyökkääjä oli huimassa iskussa. Hän teki Tukholman paikallisottelussa AIK:ta vastaan 4-3-voitossa joukkueensa kaikki maalit, mutta kertoo Expressenille jättävänsä MM-kisat todennäköisesti väliin.

Hyvärinen viimeisteli Tibblehallenissa AIK:ta vastaan puhtaan hattutempun reilussa 11 minuutissa, minkä johdosta Caperiotäby johti 3-0. Päätöserässä hän teki vielä joukkueensa neljännen maalin, joka jäi Caperiotäbyn voittomaaliksi.

MM-kisat ovat silti jäämässä kaksinkertaiselta maailmanmestarilta motivaation, pikkuvaivojen ja hiljattain perustamansa IT-alan yrityksen kiireiden takia.

– Minulla ei ole ollut aikaa eikä motivaatiota olla mukana aiemmilla maajoukkueleirityksillä, Hyvärinen kertoo Expressenille.

Maajoukkueen päävalmentaja Petri Kettunen olisi halunnut nimetä Hyvärisen mukaan ensi viikonlopun maajoukkueturnaukseen, mutta Hyvärinen kieltäytyi. Kova isku Suomen maajoukkueelle on myös se, että viime MM-kisojen ykköskentän laituria ei todennäköisesti nähdä mukana joulukuun alun MM-kisoissakaan Sveitsissä.

– On paljon pieniä asioita, joiden takia en todennäköisesti tule olemaan mukana MM-kisoissa, Hyvärinen paljastaa.

Työkiireistä, motivaatio-ongelmista ja maajoukkueleiritysten väliin jättämisestä huolimatta Hyvärinen kertoo Kettusen silti haluavan nimetä hänet 30 pelaajan listalle, jolta lopullinen MM-joukkue valitaan.

Caperiotäby-AIK-ottelupöytäkirjaan. Hyvärisen kommentit Expressenissä

3 comments

  1. Onkohan tässä jotain muutakin vääntöä menossa, kun ei kai ilman motivaatiota tule tuollaisia tuloksia sarjapeleissäkään?