Kolme Kohosta samassa Pääkallo-blogissa – ”Aikamoinen soppa kasassa”

Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikko ja Mika Kohonen ovat voittaneet yhdessä kaksi maaimanmestaruutta. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi:n blogiosastolla tapahtuu taas. Jo aikaisemmin sivuston uusiksi kirjoittajiksi kiinnitettiin Antti O. Arponen ja vino pino nimekkäitä Vieraskynä-blogisteja. Tällä kertaa tapetilla on uusi Ne Kohoset -blogi.

Storvretan ja Suomen maajoukkueen Mika Kohonen bloggasi jo viime kaudella Pääkallo.fi:ssä. Nyt ”Mihu” saa rinnalleen pikkuveljensä, Mikon.

Mika Kohonen ei kaipaa esittelyjä salibandypiireissä. Hänet on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi salibandynpelaajaksi. Palkintokaapissa on muun muassa kaksi MM-kultaa ja neljä Ruotsin mestaruutta.

Kovin paljon pekkaa pahemmaksi ei jää pikkuvelikään. ”Don Kohonen” on isoveljensä tavoin kaksinkertainen maailmanmestari. Viime keväänä yllätyksellinen laitahyökkääjä voitti ensimmäistä kertaa Salibandyliigan mestaruuden SPV:n paidassa. Mikko on myös Salibandyliigan kaikkien aikojen maalikuningas.

Mika Kohosen Storvreta aloitti Champions Cupin 4-1-voitolla tshekkiläisestä Tatranista. Kuva: IFF

Veljesten blogisoppaa tulee hämmentämään yllätyskirjoittaja, Mikan vaimo Cecilia Kohonen. Pelaajataustan Ruotsin pääsarjasta omaava Cecilia on kirjoittanut muun muassa Innebandysajtenin ja Innebandymagazinetin sivuille.

– Aikamoinen soppa on kasassa. Jo ensimmäinen Mikan ja Mikon yhteiskirjoitus meni jo aavistuksen uhoamisen puolelle. Ja vaikka Mika suostui Cecilian värväämiseen, niin hän tuntui olevan kovin huolissaan vaimonsa kirjoituksista. Saa nähdä mitä tästäkin tulee, Pääkallo.fi:n päätoimittaja Jussi Ojala kommentoi.

Ne Kohoset -blogin ensimmäinen teksti on Mikan ja Mikon dialogityyppinen pohdinta Salibandyliigan ja Superliigan eroista. Lopussa myös haetaan niskalenkkiä keskiviikkona alkaneeseen Champions Cupiin.

– Blogissa nähdään Mikan ja Mikon yhteiskirjoituksia, kummankin omia tekstejä sekä tietenkin Cecilian tarinoita, Ojala taustoittaa.

Lue Ne Kohoset -blogin ensimmäinen teksti:
Suomi vastaan Ruotsi, ammattimaistuminen ja Champions Cup