Liigajoukkueet mukaan – Suomen Cupin neljäs kierros arvottu

FBC Raseborgin Wilhelm Wainio oli viime kaudella Divarissa ÅIF:n paras pistemies 20 ottelun 52 (24+28) tehopisteellä. Kuva: Iiro Karesniemi

Vilhelm Wainio
Maanantaina Tiikerit Wilhelm Wainion (4+0) jatkoaikamaalilla pudottanut ÅIF saa seuraavaksi cupissa vastaansa Salibandyliigan NST:n. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Suomen Cupin neljännen kierroksen otteluparit on arvottu. Kaikki liigajoukkueet saavat vierasotteluihinsa vastustajat alemmilta sarjatasoilta.

Salibandyliigasta cupiin osallistuvat Classic, Happee, NST, SPV, SSV ja Tapanilan Erä.

Divarin PSS:n hävittyä FBC Raseborgille, on ainoana Divari-joukkueena mukana maanantaina kakkosdivarin Tiikerit jatkoajalla kaatanut ÅIF. Kakkosdivarin Raseborg pääsee isännöimään Karjaalla Suomen mestari SPV:tä, kun taas ÅIF saa vastaansa liigan NST:n.

Muista kakkosdivarijoukkueen kohtaavista liigajoukkueista SSV matkustaa Joutsenoon, Classic Helsinkiin, Erä Loimaalle ja Jyväskylässä nähdään mielenkiintoinen paikalliskamppailu 02:en ja Happeen välillä.

Otteluiden runkopäivä on 28.10. mutta tarkempi otteluohjelma selviää myöhemmin.

Miesten Suomen Cupin 4. kierros:

SC Urbans – Rangers / Greasers
JoKa – SSV
SSRA – Warriors / SBS Kings
FBC Raseborg – SPV
Erä Akatemia – Classic
ÅIF – NST
O2JKL – Happee
Leisku – Erä

Suomen Cupin tulospalveluun

26 comments

  1. Mikäli et osaa tätä internetin ihmeellistä maailmaa käyttää niin kysy sitten tässä. Vastaus kysymykseesi, ole hyvä: (oli hankalaa mennä http://www.salibandyliiga.fi/)

    TEHO Sport Suomen Cupiin osallistuu 113 joukkuetta.

    Kierrosten aikataulut:

    – 1. kierros 1.-2.9.2012
    – 2. kierros 15.-16.9.2012
    – 3. kierros 7.10.2012
    – 4. kierros 28.10.2012
    – 5. kierros (puolivälierät) 11.11.2012
    – 6. kierros (välierät) 30.12.2012
    – finaali 19.1.2012 (alustava päivämäärä)

  2. SBS Kings (2.div.) kahdeksan joukkoon voittamalla kaksi 3. div jengiä.. Kyllä tää Cuppi on aika tyhjäks imetty..

  3. Ainoa vaan että SBS Kingsin pitäisi ensin voittaa ne kaksi 3. div jengiä!

  4. Saako Leisku pelata siellä vaarallisessa alimittaisessa parkettilaatikossa tuollaisen pelin?

  5. Aika hyvät arvonnat, koska suurin osa lähtee lähimmän luokse pelaamaan

  6. SSRA on pistänyt jo ainakin kolme 2. divarijoukkuetta laulukuoroon. Mahtuukohan sinne kuninkaallisetkin?

  7. Jaahas..kerrotko nämä ”ainakin kolme”..?
    Toholammin Urheilijat & RSB-Team löytyi kun itse katsoin. Vai tarkoitatko koko seuran historian aikana (=

  8. Melko turha koko cup.
    Kuka voitti viime vuonna? Tuskin kukaan muistaa…

  9. CUpin Tapanilan Erä ,joka kaatoi finaalissa Tampereen classicin. Erältä kova saavutus ,mutta muuten heikko kausi ,kun puolivälierissä tuli 3-0 otteluvoitoin lunta tupaan Viime kauden hopeamiTalista SSV:ltä ,joka hävisi finaalissa SPV:lle ja näin mestari vaihtui.

  10. SPV ei lähde lauluu ,vaan nujiin vaikka c-junnuilla raseborg ,kuka on raaseborg tehopelaaja.

  11. Onhan se varmaankin aika selviö, että Raseborg lähtee lauluun, mutta jo pelaaminen hallitsevaa Suomenmestaria vastaan tuonee ilmottautumismaksulle vastinetta…

  12. Tervetuloa vaan C-junnuilla nuijimaan. Sopii oikeesti kokeilla, tulis ainakin hyvät otsikot ku joku seinäjokelainen kyläjengi luulee että voittaa C-junnuilla aikuisten Suomen Cupin ottelun.

  13. ei saa eikä tarvi pelata. ei mahtus kaikki kyl sisäänkä. loimaan liikuntahalli on täynnä niinku biisonien mestaruusjuhlissa kun helenius saapuu ottamaan köniin kasvattajaseuraltaan. tervetuloa! leiskun kausikortilla pääset ilmaiseksi niitäkin vielä on!!

  14. Mielestäni on erittäin hienoa että tässä Cupissa alempien divarijengien vieraaksi saapuu koko maan (ja jopa koko maailman) parhaat mittarit, joiden perusteella näkee oman joukkueen sen hetkistä tasoa. Jos kakkosdivariporukat pystyvät pitämään pelin tiukkana liigajengejä vastaan, voi siitä olla jo hyvin tyytyväinen.

    Ja mikä sen hienompaa herkkua joukkueiden kannattajille, kuin katsoa oman kaupungin/kylän pelaajien ottavan mittaa maailman huipuista.

    Tervetuloa Raaseporiin Sisu-Areenalle hallitseva Suomen Mestari SPV!!!

  15. Cup-pelit, jos mitkä nyt voivat olla sitä markkinointia ja näkyvyyttä, mitä laji kaipaa. Voihan se olla, että urheilullisesti noi on aikas taputeltuja juttuja, mutta sehän olis vaan upeeta, jos sieltä putois joku pommi ja liigaporukka lauluun. Jossain pienemmällä paikkakunnalla yks cupin peli voi tuoda koko lajille selkeästi enemmän palstatilaa kuin runkosarjapeli ja kerää yleisöä pomminvarmasti hallin täyteen. Ja kyllä tossa yks tuttu vanha alasarjajyrä muisteli viimeeksi viikonloppuna useamman vuoden takaista cupin peliä suurta ja mahtavaa Classicia vastaan. Ei nää ehkä noille pääsarjajoukkueille niin isoja juttuja ole, mutta sinne taustalle tosi tärkeitä kahinoita.

  16. Harmi kun tasoerot ovat suuria suomessa divarin ja liigan välillä ,mutta pelit on ensin pelatava sitten on vasta jossitelun aika ,jos on tarvetta jossitella. Harmi kun Lapista ei ole divari -tai liigajuokkuetta vielä ,mutta ehkä jopa 10vuoden päästä lajia pelataan liigassa. Lapin menestys suomen cupissa oli tänä vuonna heikkoa ,mutta viime kaudella RSB-Team eteni 8parhaan juokkoon ,mutta NST Liigajuokkue oli vaan parempi ja sitä edellisvuonna 16parhaan juokkoon ,jossa vastaan astui ilves ,joka pelaa tällä kaudella liigaa ja oli toissa vuonna finaalissa ,jossa SPV oli parempi. Kyllä joku yllätys tulee aina tulee joku pommi. Paras mahdollisuus on ÅIF ,kun NST ei ole niin vahva joukkue vaikka on suomen kovempia junnuseuroja suomessa ,NST:llä on paljon omia junnuja juokkuessä.

  17. FBC Raseborg-SPV.
    -Voisi olla mielenkiintoinen ,jos SPV lähtisi otteluun liigajuokkueen 3. ja 4.ketjun mukaan. Sitten loput olisi omia junnuja vaikka A ja B-junnuja taso on varmasti kova. Mutta Happee on suomen paras juniori tuotanto ,se pystyisi peluutamaa vaikka junnuja
    vaikka yhden juokkueelisen verran. Onhan siellä tälläkin hetkellä paljon junnuja liigassa mukana ja kokeneita omia kasvatteja ,joten kova jengi kasassa jonku vuoden päästä voidaan puhua jopa SSV ,SPV ,Classic ja Happee mestarisuosikkina ja vielä kaiken OLS:llä on paljon lisenssipelaajia. Liigajuokkuessa ja viime Kaudella divarissa oli omia kasvatteja.

  18. Kahdeksan joukkoon menee ainakin 2 kpl kakkosdivarijoukkuetta, kolmas tulee sitten yllätyksen muodossa Suomen palloilupääkaupungista. Seuraavan kierroksen arpaonnen ollessa suosiollinen, pelaavat jotku näistä kolmesta vastakkain. Neljän joukkoon saadaan siis ainakin yksi kakkosdivarijoukkue.
    Saattaa olla pelkkää kuvitelmaa, mutta piristäisi cupia 🙂
    Cup pitäisi olla pakollinen liiga-ja divarijoukkueille, näin joukkuemäärään saataisiin hyvä pohja.

  19. olet Vares ihan oikeessa siinä et cup pitäisi olla pakollinen, varsinkin liigajoukkueille. cupin pitäisi myös keksiä joku porkkana liiga- ja 1.divari jengeille, että olis mielekkäämpää olla mukana..

  20. Pitäisi järjestää Suomen mestarin ja Suomen Cupin mestarin. Super Cup ottelu ,jonka voittaja pääsisi Champions Cupiin suomen edustajaksi. Voisi olla porkkana suomen juokkueille ,kun salibandyn ei pelata europelejä ,kuin jalkapallossa.

  21. Siitä tulikin mieleen, ChamppionsCuppia pelaa tällä hetkellä kuusi joukkuetta. Suomen, Ruotsin, Tsekin ja Sveitsin ykköset.

    Sitten on isäntäjoukkue ja EFCn mestari joista toinen voitaisiin korvata hallitsevalla Cupin mestarilla jolla ei ole oikeutta puolustaa titteliään.

    Lisäksi mielestäni voisi olla Suomen ja Ruotsin hallitsevat -Cup mestarit. Toisi vähän lisäpanosta Cupin finaaliin kun panoksena olisi vielä ensi kaudelle Cup paikka Champpion Cuppiin.

    Mielestäni muuten, champpionscup konsepti on epäonnistunut.