Liiganousijan synkkä alkukauden saldo: 4 peliä, 4 tappiota, 46 maalia omiin

Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Miesten Salibandyliigaan noussut OLS on aloittanut kauden tahmeasti. Kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta saldona on neljä selkeää tappiota. Sarjajumbolle on kertynyt päästettyjä maaleja yhteensä peräti 46.

Viikonloppuna OLS kohtasi Classicin ja Nokian KrP:n. Omissa soi yhteensä peräti 30 kertaa. Ennen Classic- ja KrP-otteluita OLS oli hävinnyt kovakuntoiselle TPS:llä 8-3 ja Happeelle 8-2.

Lauantainen Classic-OLS päättyi hämmentävään 18-12-tulokseen. Ottelu on Salibandyliigan kaikkien aikojen maalirikkain. Edellinen ennätyspeli oli lokakuussa 2006 pelattu Gunners-OLS, jonka Gunners voitti 21-6.

– Olipahan ainakin sirkusta koko rahan edestä, kommentoi Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala ottelun jälkeen.

– Kyllä meillä edelleen on joukkueen tavoitteena tehdä aina enemmän maaleja kuin vastustaja, mutta ei sen ihan tällaista tarvitse aina olla, Rantala jatkoi Classicin sivuilla.

Kuva: Topi Naskali

Sunnuntaina OLS puolestaan kärsi tappion Henri Johanssonin tähdittämälle Nokian KrP:lle lukemin 12-6.

– #OLS:sta: materiaali on liigaan heikko, silti yritetään pelata ”modernia” peliä. Palikat eivät vain aivan riitä, sunnuntain KrP-OLS-pelin nähnyt salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen kommentoi Twitterissä.

Lisää Hakkaraisen Twitter-kommentteja OLS:n tilanteesta voi lukea hänen Twitter-tililtään: @HakkarainenJani

Salibandyliigan viikonlopun tulokset:

Perjantai
SSV-Oilers 9-3
Erä-NST 8-4

Lauantai
Loviisa-TPS 6-5 ja
Oilers-Ilves 6-5
SSV-Nokian KrP 10-7
Josba-Happee 4-12
Classic-OLS 18-12

Sunnuntai
Nokian KrP-OLS 12-6
TPS-NST 6-5

4 comments

  1. Uskomatonta karnevaalia tuo Classic-OLS, eikä juuri mairitellut kotijoukkuettakaan. Molemmilla aivan avoimet ovet, sen lisäksi OLSsilla ehkä onnettominta maalivahtipeliä mitä olen liigatasolla ikinä nähnyt.

    Pitkä talvi tulossa. Saapa nähdä, mitä syntyy SSV:tä ja SPV:tä vastaan…

  2. Mitähän tuola pohjosen ilmastossa tapahtuu joka toinen kesä kun sielä jengit sahaa divarin ja pääsarjan väliä… luulis nyt tajuavan että jotain uutta ja ihmeellistä tarttis tehä ja kokoeilla että viipyis pääsarjassa ees kaks kautta putkeen!

    Terveiset tästä OLSsin lisäksi siis myös ROPSille!

  3. Milloinkohan ekat keskustelut alkaa 12 joukkueen sarjan puolesta? Vai miten olisi tänä vuonna supistaminen 10 jengiin?