Liigassa viimeiset ottelut ennen maajoukkuetaukoa

Salibandyliigassa pelataan tällä viikolla vielä mielenkiintoisia otteluita ennen maaottelutaukoa. Classic ja Nokia aloittavat viikon tänään paikallisottelulla ja viikko huipentuu sunnuntaina peräpään Ilveksen ja OLS:n kohtaamiseen Raholassa.

– Lähdemme nöyrällä asenteella liikkeelle. KRP:llä on Erä-murskavoiton (12-2) vuoksi itseluottamus tällä hetkellä korkealla, Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala laittaa painetta Nokian suuntaan ennen illan ottelua.

Classicilla terveystilanne on lähes normaali, kun Ville Matikainen on todennäköisesti palaamassa takaisin kokoonpanoon. Pitkäaikaispotilaat Nico Salo ja Mikko Leikkanen ovat kokoonpanosta poissa, mutta vielä toistaiseksi sivussa olevan Markus Lehtivuoren tilanne näyttää hieman valoisammalta. Lehtivuori on pelannut jo A-junioreiden pelejä.

Maajoukkueet pelaavat neljän maan turnauksessa ensi viikon lopulla. Salibandyliigan kärkijoukkueista TPS ja Happee ehtivät jo aloittaa maajoukkuetauon sunnuntain pelien jälkeen.

– Seuraavat pari viikkoa panostetaan enemmän fyysiseen harjoitteluun. Laitetaan mailat sivuun hetkeksi ja mennään pururadalle ja punttisaliin. Rakennetaan kuntopiikkiä kauemmaksi, TPS:n päävalmentaja Teemu Varis pohti seuran nettisivuilla.

Mikäli SSV voittaa lauantaina Kooveen, se nousee 14 pisteestä omille pistelukemilleen yksin liigan kärkeen. SSV on kuitenkin tämän viikon jälkeen pelannut kolme ottelua Happeeta ja kaksi ottelua TPS:aa enemmän.

Salibandyliigan tilastot

Salibandyliigan viikon ottelut:

Tiistai
Classic – Nokian KrP

Keskiviikko
Erä – Loviisa

Perjantai
Oilers – Classic
Nokian KrP – SPV

Lauantai
Ilves – Loviisa
SSV – Koovee

Sunnuntai
Ilves – OLS

4 comments

  1. on se ihme että äijä joka tekee 5+1 ei saa kultaa (kolmee tähtää)
    annetaan oman joukkueen äijille pelas ne sit ihan miten halus…

  2. Kerrankin pakki sai 2 tähtee vaikkei tehoja kun 1, pelas krisu hienon pelin. Pakeille sais niitä antaa enenmänkin. Noista Nyman maaleista kolme järjesti Savolainen, et sille ois voinnut kans tähtiä antaa:) Oli se Vänttinen nyt sitten pikkusen parempi kun tää nyman vaikkei tehot ollut kun 2+2.

  3. Hei: Nymanin plusmiinus oli surkea -5, oli kentällä tasakentällisin kahdeksan kertaa kun Classic teki maalin. Eihän sellaiselle pelaajalle mitään tähtiä pitäisi antaa!