Lopun jäähy kävi SPV:lle kalliiksi – Mika ja Mikko Kohonen kohtaavat jo välierässä

Dalenia vastaan perjantai-iltana vääntänyt Mikko Kohonen (vas.) kohtaa huomenna isoveljensä Mikan. Kuva: IFF

Dalenia vastaan perjantai-iltana vääntänyt Mikko Kohonen (vas.) kohtaa huomenna isoveljensä Mikan. Kuva: IFF

Salibandyn seurajoukkueiden Champions Cupissa Uumajassa Seinäjoen Peliveljet hävisi alkulohkon toisessa ottelussaan Ruotsin IBK Dalenille maalein 6-5 (1-1, 3-2, 2-2).

Näin Mikko Kohosen SPV saa huomisessa välierässä vastaansa isoveli Mika Kohosen joukkueen, Ruotsin mestari Storvreta IBK:n. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun maailman parhaat salibandyveljekset kohtaavat virallisessa ottelussa. Stovreta-SPV-välierä alkaa lauantaina klo 18.10.

Toinen semifinaalipari on IBK Dalen-Tatran Stresovice. Ottelu alkaa klo 21.00.

SPV nousi Dalenin vstaan toisen erän kahden maalin tappioasemastaan vielä johtoon, kun Sami Koski kiskaisi pallon ylivoimalla pienestä kulmasta yläkulmaan ajassa 51.04. Seuraavassa vaihdossa Ketil Kronberg kuitenkin tasoitti suoralla laukauksella poikkisyötöstä.

Peliveljien kohtaloksi koitui lopulta Henri Myllymäen pelin viivyttämisestä ottama jäähy. Palloa vihellyksen jälkeen tökännyt Myllymäki näki jäähypenkiltä, kuinka Milan Tomasik laukoi kuvion alimman miehen paikalta Dalenin voittomaalin vajaat kaksi minuuttia ennen loppusummeria.

IFF:n tilastot ja kuvat.

9 comments

  1. Todella surkeaa seurattavaa tuo IFF:n streami 🙁 Olisi nyt edes jonkin verran voinut panostaa. Vai eikö nämä pelit sitten kiinnosta ketään? Katsomokin on ollut aika tyhjänä.

  2. naurettava tuo lopun jäähy. Taisi tulla puoliksi huudosta. Samaa mieltä streamin tasosta…kovin on epäselvä kuva ja kaukaa kuvattu. Joskin pakko antaa kiitosta siitä että ylipäätään kuvaa tulee. Eikös Yleltäkin tullut jotain pelejä? (siis Ylen netissä, oisko siinä sentää eri kuva?)

  3. Lopun jäähyssä oli naurettavaa vain se, että tuossa tilanteessa Myllymäki meni noin hölmöilemään. Saa syyttää ihan itseä eikä mitään ”puolittaista huutoa”. Amatööriluokan moka. Saa aikalailla veljien peli parantua jos meinaavat finaalissa pelata.

  4. ajoi kunnolla tilanteeseen ja oli jo päättäny virittää kun saa pallon – ei vaan enää ehtinyt pysäyttää liikettä. En mollaisi pelaajaa tosta tilanteesta, mutta tuomari voisi kattoa peiliin ja miettiä oliko linjan mukainen vihellys..

  5. ihan hyvä. Toivottavasti tuomarit antaa ratkaisupeleissä pelata miesten säännöillä, tähän asti on vihelletty kuin junnupeleissä.

  6. Ylen streami tosiaan toimi ihan moitteettomasti ja pallonkin sieltä erotti helposti. Siinä lopun jäähyssä Myllymäki hölmöili rikkeen kyllä, mutta omaan silmään näytti ainakin siltä, että se ruotsalainen sen pallon siitä vahingossa/tahallaan huitaisi pois, kun peli oli jo vihelletty poikki.