Pää edellä rakenteisiin – Divarissa paha loukkaantuminen lähellä

Indiansin Jussi Huovinen lensi pahannäköisesti pää edellä kohti seinärakenteita. Kuva: Joni Winsten

Jussi Huovinen, Indians

Divarin viikonlopun otteluissa nousijasuosikiksi nostettu M-Team jatkoi vaisuja otteitaan hävitessään Indiansille. Ottelun avauserässä nähtiin erittäin vaarallinen tilanne M-Teamin Mikko Aron torpatessa Indiansin Jussi Huovisen päin Ruskeasuon hallin rakenteita.

Aro sai tilanteesta viiden minuutin jäähyn ja Indiansin huolto joutui taluttamaan kovan tällin saaneen Huovisen pukuhuoneeseen. Hän pystyi kuitenkin palaamaan kentälle toisessa erässä, joten vakavammilta vammoilta vältyttiin. Aron vitosen aikana Indians teki kaksi maalia nousten 3-1-johtoon. Inkkarit veivät nimiinsä avauserän 5-1 ja koko ottelun 11-6.

Divarin kärjessä jatkavat viikonlopun jälkeen puhtaalla kolmen pelin voittoputkella ÅIF ja PSS. ÅIF otti perjantaina kauden kolmannen voittonsa selvin luvuin 11-4 vieraissa Blackbirdsistä ja PSS haki 9-4-voiton Merikosken vieraana.