Perjantain kierroksella kolme vierasvoittoa – maaleja Joensuusta ja Seinäjoelta

Juho Järvinen viimeisteli videollakin näkyvistä hyvistä Saku Lehden syötöistä SSV:lle kaksi osumaa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyliigan perjantain kierroksella SPV nousi 9-8-voittoon Classicista, Erä haki pisteet Oilersin vieraana maalein 7-4, Loviisa NST:n vieraana 3-2 ja SSV nujersi Josban 5-3. Maaleja Joensuusta sekä Otto Moilasen haastattelu on nähtävillä Karjalaisen tekemällä videolla. Myös Seinäjoelta on maalikooste tarjolla.

Mestari SPV nousi Classicia vastaan kolmen maalin takaa voittoon. Jo kolmella maalilla alussa johtanut Classic oli lähellä riistää pisteet Seinäjoelta.

– Tehtiin kolmannessakin erässä komeita maaleja viidellä viittä vastaan pelistä, mutta kun päästiin 2–1- ja 3–2-vastahyökkäyksiin, niin ei enää lopussa uponnut, Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala harmitteli Classicin nettisivuilla.

Keskiviikkona Nokialle murskaluvuin 2-12 hävinnyt Erä heräsi Oilersia vastaan ja johti avauserän jälkeen jo 4-0. Se vei ottelun nimiinsä lopulta lukemin 7-4.

Illan vähämaalisimmassa ottelussa Loviisa haki pisteet NST:n vieraana maalein 3-2. Tehomiehenä hääri loviisalaisille kaksi osumaa tehnyt Niklas Niiranen.

Joensuussa Josba taisteli SSV:tä vastaan, mutta se ei riittänyt lopulta voittoon. Saku Lehti syötti kolme maalia, Juho Järvinen viimeisteli videollakin näkyvistä hyvistä syötöistä kaksi ja SSV vei ottelun 5-3. Jari Turusen kuvapaketti ottelusta.

Edit klo 14.01: SPV-Classic-maalikooste lisätty juttuun.

13 comments

1. Tässä yhteydessä lienee Pääkallonkin hyvä mainita pariin otteeseen kritisoidun Nordströmin otteet Lappeenrannasta. 31 torjuntaa, vain kaksi päästettyä maalia ja ottelun ykköstähdet.

2. Esalla taas fiksu kommentti..Joo tosiaan kyllä täällä paskaa osataan antaa niskaan, mutta sillon kun toinen onnistuu niin ei viitsitä edes mainita..Aika huikean suorituksen vaatii maalivahdilta että pystyy kaiken kritiikin jälkeen nostamaan taas itsensä omalle tasolle..Kohtahan joku varmaan sanoo että kyllähän se tuurillakin jää jossain pelissä..Ylä- ja alakatsomot yms katsomo koutsit täällä voi mennä ite kokeilemaan sinne tolppien väliin kuinka monta palloa jää kätösiin…Onnea Nikolle ja Loviisalle hienosta voitosta.

3. Speevee-Classic 9-8. Savolainen kentällä vaatimattomasti jokaisen 9 maalin aikana kun omissa kolisi ;D

4. ”Speevee-Classic 9-8. Savolainen kentällä vaatimattomasti jokaisen 9 maalin aikana kun omissa kolisi ;D”

Samaa ihmettelin. Olisikohan Savon aika ohi? Nuoret juoksee ohi? Uus päävalmentaja voisi tehdä AmuAhoset ja istuttaa tähteä (tai itseään sellaisena pitävää) penkillä.

5. Savolainen oli jo viime kaudella historiaa. Hidas ja ilman palloa täysin hukassa. Pallon kun saa jos saa niin taitava pallon kanssa. Mutta maajoukkue tasosta kaukana.

6. Savon aika ei ole ohi. Savo luulee olevansa jumalasta seuraava kentällä. Toi AmuAhoset on todella huono katulegendaan perustuva mielikuva. Amu Ahonen ei koskaan penkitä tähtiänsä. Vaikka julkisuudessa sanookin, että on aivan sama mitä paidan selässä lukee, niin totuus on toinen. Pelkästään viime kaudella oli useita pelejä jolloin esim Tiitu olisi ehdottomasti pitänyt penkittää, mutta täydet minuutit veti silti. Amun ”menestys” perustuu ihan valmennutiimiin. Nyt nähdään mitä tarkoittaa, kun osaavat apuvalmentajat on lähteneet ja tilalle tullut täysin osaamaton kaksikko Huttunen-Huhtimo. Vielä Lötjönen penkin taakse, niin ei haittaa vaikka tukkaan tulee. Joojoo miehet on ainakin kasassa.

7. Liittyen videoihin. Huomasin, että täällä Pääkallossa videot itellä ainakin bugittaa yhdistelmällä Mac+Safari. Jos selaimeksi vaihtaa vaikka Firefoxin niin pelittää mainiosti!

8. Kyllä olen ollut katsomassa kun Amu Ahonen laittoi Kivilehdon penkille, kun ei tähtipakin peli kulkenu eka erässä. Seuraavat erät istui Kivilehto vaidossa. Samassa pelissä istutti Amu Tiitunkin.

Tuo nimimerkin Historiaa! kommentti on todella osuva. Yhdyn! Savolainen alkaa olla pelkkä fyysinen pelote, joka käy liikaa kierroksilla ja tartuttaa negatiivista energiaa, ja jäähyilee liikaa. Saas nähdä onko Rantalalla auktoriteettia kauden aikana penkittää Savoa, Backmanilla ei ollut.