Steelersille jo kauden kolmas tappio

Miesten Divarin ennakkosuosikkeihin lukeutuva Steelers kärsi kauden kolmannen tappionsa lauantai-iltana Blue Foxin vieraana Uusikaarlepyyssä. Blue Fox oli parempi lukemin 7-6.

Ottelu oli kahden hyvän joukkueen tasainen vääntö, jossa molemmat ryhmät saivat kokeilla johtoasemassa pelaamista. Voittomaalin iski lopulta isäntien Petri Pollarinen päätöserän 13. minuutilla.

– Hävittiin tänään hyvällä pelillä. Juuri nyt tuntuu, että tasaiset matsit vain kääntyvät jostain syystä vastustajalle. Tilanne kysyy juuri nyt henkistä kanttia, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen harmitteli.

Kovin pitkään pettynyt Steelers-ryhmä ei voi tappiota ruotia. Sunnuntaina pelataan jälleen, kun nälkäinen SB Vaasa isännöi hämeenlinnalaisia kotipyhätössään. Kemppaisen mukaan käärmeenkeitokset huomiselle ovat yksinkertaiset.

– Sovittiin joukkueen kanssa pukukopissa pelin jälkeen, että valmennus analysoi illan ja yön aikana tämän tappion ja pelaajat keskittyvät vain ja ainoastaan huomiseen otteluun, Kemppainen kommentoi Steelersin tiedotteessa.

Lisää tarinaa Steelersin sivuilla.

Lauantai-illan tulokset Divarissa:
SalBa-Top Team 7-2
SB Vaasa-FoSu 15-5
M-Team-Merikoski SBT 8-4
SB Welhot-ÅIF 9-7
Blue Fox-Steelers 7-6

Divarin sunnuntain ottelut:
klo 17.00 Karhut-Top Team
klo 17.00 SB Vaasa-Steelers
klo 18.00 SB Welhot-Blackbirds
klo 18.30 PSS-SalBa

4 comments

  1. Pitää korjata että Blue Fox on Uusikaarlepyystä ja kotiottelut pelataan Uusikaarlepyyssä Divarin parasta kotiyleisön edessä !

  2. Miksiköhän Loviisan Torista Foxiin saapunut nuori Samir Mountassir ole saanut lainkaan peliaikaa? Olisiko jollain ”myyrällä” tarkempaa tietoa syistä?