Tampereella jo kolmas paikallispeli runkosarjan peräti kahdestatoista

Salibandyliiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Turun Palloseura haastaa kotonaan SSV:n ja Tampereella pelataan jo kauden kolmas paikalliskamppailu runkosarjan kaikista kahdestatoista ottelusta.

Tampereella pelinsä pelaavista neljästä Salibandyliigan joukkueesta kohtaavat Nokian KrP ja Koovee. Loukkaantumisista kärsinyt Koovee on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa.

– No ekaa voittoa lähdetään hakemaan. Vähän saatu taas rivejä kasaan ja laadukkaampia treenejä, kun otettu A-junnuja mukaan. Edellisiä pelejä ollaan analysoitu ja kyllähän niistä voi tulkita, että pallollinen ja palloton peli on todella hakusessa. Pelituntuma on joukkueella huono ja ollaan todellisuudessa noin kuukausi muita joukkueita jäljessä harjoittelun suhteen, Kooveen Arto Riihimäki ennakoi.

– Paul Kotilainen, Lasse Salminen ja Valtteri Sainio ovat mukana melko varmasti. Tatu Eroselle joudutaan tekemään uutta diagnoosia, eikä pääse nyt sitten kovinkaan todennäköisesti mukaan. Lassi Ylisiurunen, Mikko Stenfors, Mikko Immonen, Eero Myllykangas ja Marko Lahtinen lienevät myös pois.

Nokia hävisi lauantaina SSV:lle, mutta otti avausvoittonsa vaisusti pelanneen OLS:n kustannuksella.

– Ihan jees lähtökohdat. Porukka on pääosin terveenä. SSV peli oli hyvä, OLS:ia vastaan pari erää hyviä. Tällainen ”Tampere-derby” sytyttää aina, Nokian Jani Blad ennakoi.

– Sen mitä ”Japia” tunnen, niin vihainen ryhmä saadaan vastaamme. Ei tulosta vielä tältä kaudelta. Viime kaudella joukkue taasen sai paljonkin aikaiseksi. Laaja materiaali ja aktiivisuus selkeitä tavaramerkkejä.

SSV:n ja TPS:n osalta viime kaudella kumpikin kohtaaminen päättyi SSV:n voittoon. Kotonaan SSV voitti lukemin 6-4 ja vieraskentällä 6-3. TPS:llä joukkueen parhaan pistemiehen Tupla-paitaa kantaa Miko Kailiala (8+1=9) ja SSV:llä Juho Järvinen (8+2=10). TPS saa kamppailuun takaisin Jere Jokisen.

– Lähdemme pelaamaan ennakkoluulottomasti oman tekemisen kautta. Tässäkin ottelussa on kaikki mahdollisuudet hakea kaksi pistettä. Sen saavuttaminen vaatii kovan työmäärän, uskomisen omaan juttuun sekä ehdottoman rohkean esityksen, TPS:n päävalmentaja Teemu Varis tiivistää.

Molemmat ottelut alkavat kello 18.30.

17 comments

  1. Miks tää pääkallon etusivu ei toimi vaan tulee lukeen: Asiakkaamme palvelu on tilapäisesti suljettu, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme jos haluatte palvelun vielä avatuksi..

    P.S puhelimella toimii normaalisti

  2. Kummaa selittelyä Riihimäellä, kun jannu kehui ennen sarjan alkua että vain mestaruus mielessä.
    Luota omaan tekemiseen, älä uikuta.

  3. Pääkallon palvelimentarjoajan systeemit kyykkäs hetkellisesti keskiviikkona toisen asiakkaan takia. Samalla Pääkallokin oli hetken alhaalla.

    Joissain tapauksissa vaatii välimuistin tyhjentämisen ennen kuin toimii normaalisti. Nimimerkkien ”ihmettelijä ja ”Sama” kohdalla on todennäköisesti kyse juuri tästä.

  4. Mitäs se Riihimäki sitten kirjoituksessa uikutti??
    Kertoi mielestäni realistisesti mikä on joukkueen tilanne tällä hetkellä!!

  5. ööÖöö:
    tuota jatkuvaa valitusluetteloa Kooveen loukkaantuneista pelaajista ja poissaoloista, hohhoijaa…
    Pelituntuma huono yms. joutavaa seliseliä kesken kauden.

    Niillä menee joka seura joista on kentälle. Turhaa itkua ja selittelyä.

    Ja miksi on paljon loukkaantumisia? Onko harjoiteltu niin, että loukkaantumisia on tullut?

  6. Jaahas….

    NKrp-Koovee

    Peli oli kovan mailapelin sävyttämä, sai aika kovaa lyödä mailaan. Kaks erää koovee piti hyvin palloa, mutta maalinsa teki krpn omista keksialueen ja oman pään virheistä. Tuomarit olisivat voineet ottaa pelin paremmin haltuun.

    Kooveelta toimi peitto peli aika hyvin, mutta poikkarit meni hyvin läpi, mutta krp ei viimeistellyt omista paikoistaan. No mutta paremmin paikkansa käyttävä voitti.

    Ja erikois huomiona Mikko Repo, koitti joutsenlammella saaada Kinnusen mukaan tanssiin ja kolmannessakin eräsä joku loikka ja piruetti tuli nähtyä… Turha höntyily ja liian syvään YKSIN karvaaminen pois niin hyvä siitä tulis.

  7. Kuinkahan kauan nokian salmela jaksaa pumpata rahaa tuollaiseen mitättömyyteen niinkun nokia on

  8. Tasan niin kauan kunnnes nokia on divarissa. Eli vielä tää kausi.

  9. ”Kuinkahan kauan nokian salmela jaksaa pumpata rahaa tuollaiseen mitättömyyteen niinkun nokia on”

    Köyhät kyykkyyn, Salmela voi jäädä seisomaan.

  10. ”Kuinkahan kauan nokian salmela jaksaa pumpata rahaa tuollaiseen mitättömyyteen niinkun nokia on”

    Niin kauan kuin hö-lö-möt eläkeläiset ostavat he-le-ve-tin kalliita Kruunukalusteen antiikkihuonekaluja. 🙂

  11. Eiköhän Bandan joukkueen pelaajien saamat palkkiot ole aivan toista luokkaa kuin KrP:n pois otettuna Johansson? Vänä, Savo, Piha, VM-V, viitanen, Lamminen noi jo riittää KrP:n plaaja palkkioihin yhteensä listaan vielä lisäksi hätönen, Matikainen, Luukko, Rantala, matilainen huh huh KrP: pelaajabudjetti on tuskin kolmannestakaan Lassikin vastaavasta. siinä teille ostoporukkaa

  12. Kukas sitten on KrP:llä se oma kasvatti, höhöhöhöh?!

  13. Ja taas saimme lukea lehdestä Kooveen valmentaja Riihimäen selittelyjä. Ihme selittäjä.
    Valmenna niin ettei tarvi selittää!
    Hävitä nyt juhlapeli jollekin NST:lle, ja sitten taas selittää poissaoloja…!
    Tässähän tulee oikein Koovee-vastaiseksi.

  14. En ole kyseistä lehtijuttua nähnyt, mutta Riihimäki on mielestäni yksi suoraselkäisimmistä valmentajista! Eikä hän mielestäni ole aiemmissa kirjoituksissa nostanut ITSE loukkaantumistilanetta suuresti esille.
    Mitä itse vastaat jos toimittaja kysyy poissaoloista, tai siitä kuinka ne vaikuttavat joukkueeseen?
    Mikäli moni ratkaisupelaaja on sivussa niin vaikea siinä on sanoakkaan että kaikki on pelikunnossa ja ei vaikuta mitenkään.

    Mutta se on sinun mieleipide, että Riihimäki selittelee. Olkoon niin, mutta ITSE en ole koskaan kuullut riihimäen sanovan pelin kaatuneen poissaoloihin, tuomareihin, ymsyms… vaan aina SE on ollut se OMA PELI,