Video: Aaltosen jatkoaikamaali toi TPS:lle komean päänahan

Sarjakärki TPS otti yhden kauden hienoimmista voitoistaan SSV:stä jatkoajalla. Kuva: Anssi Koskinen

TPS juhlii
TPS otti kauden viidennestä ottelusta jo neljännen voittonsa. Teemu Aaltosen jatkoaikaosuma ja muut maalit ovat nähtävillä videolla. Kuva: Anssi Koskinen

Turun Palloseura osoitti olevansa yksi alkukauden kovimmista joukkueista kaataessaan kotonaan Teemu Aaltosen jatkoaikamaalilla SM-hopeajoukkue SSV:n 6-5. Torstain toisessa ottelussa Koovee otti kauden avausvoittonsa Nokian KrP:n kustannuksella 7-4.

– Ollaan parin vuoden ajan maksettu oppirahoja ja hävitty yhdellä tai kahdella maalilla tiukkoja pelejä, myös SSV:tä vastaan. Tänään nähtiin, että ollaan opittu ja kasvettu. Ei tämä täydellinen peli ollut – toisessa erässä meidän pelaamisen taso ei vain riittänyt – mutta hieno nousu joukkueelta kokenutta vastustajaa vastaan 1-4 tappioasemasta, TPS:n päävalmentaja Teemu Varis summasi.

TPS:n nousi 1-4-tappiolta päätöserässä jo 5-4-johtoon, mutta SSV tasoitti pelin vain kaksi sekuntia ennen ottelun loppua Henri Lehtosen rannelaukauksella. Kaksi maalia TPS:n verkkoon tehnyt Lehtonen on tehnyt kauden viidessä ottelussa jo kuusi maalia. Hänen oma liigaennätyksensä on yhdeksän maalia. TPS:n tehokkain oli jatkoaikamaalin alustamisen lisäksi kaksi maalia viimeistellyt Miko Kailiala.

Tampereella Kooveen tehokkaimmat 7-4-voitossa KrP:stä olivat Henri Mäenpää (2+1), Tomas Sladky (1+1) ja Valtteri Sainio (0+2). Henri Johansson jäi tällä kertaa yhteen rankkarimaaliin. Nokian tehokkain oli Mikko Repo (1+1).

Alla olevan TPS-SSV-maalikoosteen lisäksi kannattaa katsoa myös Anssi Koskisen kuvapaketti TPS-SSV-ottelusta.

8 comments

  1. HYVÄ TPS! Alkukauden otteet lupaa samallaista suoritusta, kun viime kausi.

  2. Palkintoraati oli Turussa taas hienosti pulssilla. Kolme tähteä hävinneen joukkueen 1+0 tehot nakutelleelle hyökkääjälle. Joskus on jatkoaikamaalin tekijälle annettu lusikka pelin jälkeen, etenkin jos sattuu olemaan kotijoukkueesta.

    Ja tiedän, että raadit koostuvat ties mistä yhteistyökumppaneiden turisteista mutta kun ne kerta julkaistaan ja Veikkauspisteistä palkitaan niin…

  3. Tehot oli kuitenkin 1+1.. Ja nuo tähdistövalinnat on toimitettava ajoissa toimitsijoille, harvemmin jatkoajalla on enää mahdollista tehdä muutoksia valintoihin.

  4. Turussa raati aina ajantasalla..toissa kaudella Tps- Loviisa 2-6…Turkkusseen jäi kaikki mitalit..valitsijana Ile Kanerva..vaalit oli nimittäin tulossa…

  5. Kyllä tässä on nähtävissä TPS:n aliarvostus ennen kautta vaikka pelejä on vasta muutama takana. Vaikkakin tietty 5 peliä on jo viidesosa runkosarjasta. Tepsi menetti Kekkosen ja sai Aaltosen ja vaikka nimessä häviää niin pelikentällä ei näytä näin käyvän. Lasse Paju on nimimiesmenetys mutta ymmärtääkseni ei mahtunut pelaamaan loppukaudesta enää. Vaikka junnuja joukkue täynnä niin kokemustakin alkaa olla 2 liigakauden verran heilläkin. Hyvä tepsi!

  6. Minä taas tykkäsin tuosta ”paineet kasvaa!” kuorosta, tuli ensimmäiseksi mieleen Josban kasettilaulu ja se ÅIF:n ralli jonka nimeä en tiedä/muista!