Video: Erosen avausmaali Kooveessa ja Pfitznerin kakkukahvit Sainiolle

Espoon Oilers kävi keskiviikkona hakemassa täyden pistepotin Kooveen kustannuksella Tampereelta. Oilers vei voiton lukemin 5-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Maalikoosteesta kannattaa vilkaista esimerkiksi Josbasta Kooveeseen siirtyneen Tatu Erosen ensimmäinen liigamaali uudessaan seurassaan ja Casper Pfitznerin näyttävä keskialueen vienti Oilersin neljännessä maalissa. Pfitzner huiputtaa tilanteessa Koovee-pakki Valtteri Sainiota.

Koovee-Oilers-ottelun tilastot.

6 comments

  1. Ok vienti kyllä Pfizneriltä. Toki käy hieman tuurikin kun Sainiolta putoaa maila samalla. Mistä muuten mahtaa johtua, että kun täällä katsoo videoita niin usein takkuilee tuo toisto, mutta Youtubesta sama video toimii moitteetta?

    Taitaa olla Pääkallon kävijämäärät sen verran isommat kuin Juutuubin, että siks hieman pykii.. 🙂

  2. Parkku:
    Samaa ihmetellyt itsekin, kunnes ongelma omasta mielestäni selvisi. Syy on Gamebulletin bannerimainoksesta, joka ainakin oman koneeni hidastaa…

  3. Tattis ”Parkulle” ja ”Tietäjälle” palautteista.

    Hidastelun ei pitäisi johtua ”Parkun” mainitsemasta mainoksesta. Se on kooltaan samankaltainen kuin muut mainokset.

    Toimituksen päässä tosin YouTube-upotuksetkin toimii tökkimättä. Yritämme selvitellä, josko mahdolliselle tökkimiselle voisi tehdä jotain.

  4. Tosiaan pätkii pääkallosta katsottuna, pätkii jos katsoo suoraan juutuubista ja pääkallo on auki toisella välilehdellä, alkaa toimia hyvin, kun jättää pelkän juutuubin ja sulkee pääkallon.

  5. Selvitämme asiaa.

    Nimimerkki ”imho”, sovitaanko, että ”sulkee Pääkallon” on kielletty termi. Pääkallo pitää olla aina auki.

  6. Koovee tuntuu olevan kuin ”alivoimalla” erään tietyn pelaajan ollessa kentällä. Plus-miinustilastossa plussia nolla ja miinuksia 14. Ylivoimainen tuossa koko liigassa.