Video: Näyttävä maalikooste neljällä kameralla toteutettuna

Viikonlopun pelien jäljiltä nähdään yksi salibandykauden hienoimmista maalikoosteista. Divarin Blue Fox on toteuttanut maalikoosteensa M-Teamia vastaan pelatusta ottelusta YouTubeen komeasti neljällä kameralla.

Blue Foxin ansiokkaassa maalikoosteessa nähdään eri kuvakulmista näytettyjen maalien lisäksi myös katsojien reaktioita maaleista. Itse ottelukin meni Blue Foxilta mainiosti, sillä se voitti M-Teamin lukemin 8-5.

Ottelupöytäkirjaan

Divari: Blue Fox – M-Team

13 comments

  1. Harmi vaan, että neljällä tai vaikka kymmenellä kameralla teollisuushallin näköinen sali on teollisuushallin näköinen sali.

  2. Ei ulkopuolisen videonkatsojan silmistä mikään ”teollisuushalli” paista todellakaan silmiin. Loistava videokooste, hienoja maaleja. Hatunnosto!

  3. Täytyy sanoa että todella tyylikäs ja hyvin tehty videokooste!Mukava katsoa!Osa liigankin videokoosteista on kuvattu niin kaukaa ettei niistä saa edes kunnolla selvää…mutta tämä on todella hyvä!Toivottavasti intoa riittää tehdä samalla tyylillä jatkossakin!

  4. Todella tyylikästä. Blue Foxilla nää on toiminut kyllä muutenkin hyvin, kun kamera on tarpeeksi laadukas tuottaakseen hyvää teräväpiirtoa ja kameramies osaa hommansa.

    Jos hommaa haluaa vielä parantaa, niin pientä toimitushommaa tuossa voisi tehdä. Aivan kaikkia kuvakulmia ei joka maalista tarvinne edes esittää, jos se ei tarjoa mitään lisäinformaatiota. Samalla katsomiskokemus muuttuu vähän joutuisammaksi.

    Edelleen toivon näihin niitä muitakin highlighteja.

  5. Tähtihallissa useamman kerran pelanneena voin todeta, että puitteet pelaamiselle on hallissa kohdillaan – näytti halli teollisuushallilta tai ei.

    Siniketut sitten päättivät nostaa rimaa taas hieman korkeammalle, mitä tulee videokoosteeseen. Kiitos jälleen kerran hienosta koosteesta. =)

    Pitää muistaa, ettei videoiden tekeminen ja tuottaminen nähtäväksi ole ilmaista hommaa. Hienoa, että useimmilla paikkakunnilla jaksetaan panostaa pelien kuvaamisen lisäksi myös koosteiden tekemiseen.

  6. videoista puheen ollen voiko viikonlopun EFT pelejä seurata joltain streamiltä ?

  7. Olisi vielä erittäin kiva, jos maalikoosteisiin laitettaisiin syöttäjän nimi. Tuskin on kovin hankala homma.

  8. Ei todellakaan mikään teollisuushalli. Ja terveisiä Johnylle Loviisasta. Taidot ovat tallella. Nyt mousu liigaan ja nähdään ensi syksyllä

  9. Tähtihalli on erittäin hyvä paikka pelata. Moderni, hyvä alusta, akustiikka sekä hyvät katsomot ja pukutilat.

  10. Pahoittelen jos pahoitin jonkun mielen nimittämällä kyseistä hallia teollisuushallin näköiseksi.

    Mutta kun kuvataan katsomon puolelta ja vaihtopenkkien yläpuolella näkyy vain suoraa korkeaa seinää niin eihän se vaan, edes neljällä kameralla, näytä niin hyvältä kuin jos päästäisiin kuvaamaan katsomoa vasten ja yleisö näkyisi kuvassa. Tai jopati jos olisi sellainen halli missä katsomot kiertävät kenttää. Se oli pointtini. Muuten en arvostele hallia tai olosuhteita.