Video: NST pudotti tulospommin Jyväskylässä, TPS sarjakärkeen

Jyväskylän Happee ehti voittaa miesten Salibandyliigassa kuusi ottelua putkeen ennen kuin Lappeerannan NST osui kohdalle. NST otti sunnuntaina komean vierasvoiton lukemin 9-7.

Happee johti ottelua jo 6-2, mutta NST vei voiton vakuuttavan päätöserän takia. Kolmas erä kirjattiin vieraille 4-0. Voitto oli NST:n kauden toinen.

Happee-NST-ottelun tilastot. Raporttia voi lukea NST:n sivuilta. Ottelun maalikoosteen voi katsoa tämän jutun lopusta.

Happeen tappion myötä Salibandyliigan kärkeen nousi todellinen yllättäjäryhmä. Pääkallonkin sarjan tyvipäähän povailema TPS voitti sunnuntaina Josban 6-3 ja nousi 14 pisteellään sarjan piikkipaikalle. Kakkosena sarjassa on tasapisteissä heikommalla maalisuhteella ja yhden ottelun enemmän pelanneena SSV. Happee on 12 pisteellään kolmantena.

TPS:n Josba-voiton takuumiehenä hääri vuonna 1994 syntynyt Henri Alho, joka keräsi komeat 3+1-tehot.

TPS-Josba-ottelun tilastot ja Anssi Koskisen kuvat. Raporttia voi lukea TPS:n sivuilta. Ottelun maalikoosteen voi katsoa tämän jutun lopusta.

Sunnuntaina muissa liigakamppailuissa Koovee voitti OLS:n 5-3 ja SSV Ilveksen 7-4. Koovee-OLS-ottelun maalikooste löytyy tämän jutun lopusta.

Edit klo 8.34: Koovee-OLS-maalikooste lisätty juttuun.

9 comments

  1. Missä SPV-Oilers video on nähtävissä? Olisi mielenkiintoista nähdä miltä näyttää Väänäsen taklaus. Raikamolla nenä tikattu ja hammas lohjennut mutta ei pelikieltoa, mihinköhän taklaus osui?

  2. Sunnuntaina olivat näköjään maalivahdit vireessä: jokaisessa ottelussa oli palkittujen listalla jommankumman pään veskari – jossakin jopa hävinneen joukkueen veskari.

  3. Juu, kyllä näissä koosteissa olis kiva nähdä useammin myös muut highlightit. Ihan niistä parhaista torjunnoista tai muutenvaan hassatuista kovista paikoista, jne.

    Ei siinä, erittäin hienoa että edes jotain tehdään.

  4. Aika paha siinä mielessä nuo highlightit että se edellyttäisi koko pelin katsomista ja jos nämä nopeasti halutaan eetteriin niin vaikea yhtälö amatöörivoimin.

  5. Eilen nähdyn perusteella Happeen pitänee hetkeksi palata perusasioiden pariin. Lampaan takapuolta tulee monista jutuista eli video pelistä tarjonnee hetkeksi valmennukselle mainioita opetuskohteita. NST oli sitkeä, nöyrä ja pelasi juuri niillä aseilla, mitä heiltä löytyy. Seppälä on mielestäni edelleen valtakunnan ehdotonta eliittiä pakkipuolella, kentän hahmo ja NST:n tekemisen ruumiillistuma. Monthan nöyryytti Happeen hyökkääjiä pahemman kerran ja loppu hoitui hosumalla ratkaisuissa. Minulle näytettiin etukäteisnäytöksenä myös lopun im-ratkaisu ja pallon menetys. Jos joku tietää, miksi palloa tulee siirrellä riskialttiisti viivassa ja sekunteja pelata pois kun tasoitusta haetaan, niin kertokoon. Pelirohkeus lienee tässä se haettu termi. Noo, eiköhän se sieltä taas löydy, kun vähän potkii.

  6. Sepi: ”Aika paha siinä mielessä nuo highlightit että se edellyttäisi koko pelin katsomista ja jos nämä nopeasti halutaan eetteriin niin vaikea yhtälö amatöörivoimin.”

    Juu kyllähän se varmasti aikaa ottaa enemmän. Tosin luulisin että kovemman tason videosoftat tarjoaa tähän aika näppäriä työkaluja ja pikakelaukset toimii. No, tietoa ei mulla ole. Esitin vain toiveen, meinaa hyvät koosteet on jo melkein yhtä siisti juttu, kuin itse pelien katsominen 🙂

  7. Happee todellakin saa napittaa paidat uudelleen ylänappia myöten. Taisi olla housun napitkin auki eilen. Käsittämättömän löysää puolustamista. Vaikka Happee johtikin parhaimmillaan jo 6-2, oli NST alusta asti ns. mukana pelissä ja alati vaarallinen. NST olisi voinut johtaa peliä jo monella maalilla ennen kuin Happee sai ensimmäisen paikkansa.

    Happeen kannalta hyvä, että ensimmäinen tappio tuli tässä vaiheessa kautta ja vieläpä NST:lle. Eipä ainakaan pysy yllä illuusio, että pelejä voitetaan tuollaisella suorituksella.