Videot: Kuopiossa puhuttanut ulosajo ja viikonlopun maaleja

Petja Kaipiainen Steelers

Petja Kaipiainen, Steelers
Valkopaitaisen Petja Kaipiaisen ulosajo herätti tasaisessa väännössä Steelersin taistelemaan. Kuva: Jari Turunen

Divarin viikonlopun videokoonnissa on nähtävillä maaleja viikonlopulta sekä Kuopiossa puhuttanut Steelersin Petja Kaipiaisen ulosajo kahdesta eri kuvakulmasta.

Toisessa erässä tullut ulosajo löytyy videolta alla. Steelers-leirissä ulosajoa ei sulatettu.

– Oli kyllä mielestäni kova tuomio. Kakkosen olisin hyväksynyt, mutta ei se mielestäni vitosen arvoinen ollut. Taisteltiin hienosti koko viisiminuuttinen ja tuntui vähän siltä, että se oli koko ottelun käännekohta. Meidän joukkue heräsi voittamaan sen seurauksena, Steelersin valmentaja Petri Kemppainen kertoi mielipiteensä.

Steelers kesti toisen erän lopussa viiden minuutin alivoiman ja voitti ottelun lopulta lukemin 4-3. Ottelun kaikki maalit tulivat päätöserässä.

Videoiden lisäksi kannattaa katsoa myös Jari Turusen kuvat otteluista Welhot – Steelers sekä Top Team – Steelers ja Glenn Häggin kuvat otteluista Blue Fox – FoSu sekä Blue Fox – SalBa.

SB Welhot – Steelers 3-4, maalikooste:

Blue Fox – FoSu 10-5, maalikooste:

Merikoski – PSS 4-9, maalikooste:

Blue Fox – SalBa 7-6, maalikooste: