Videot: Yhden käden rystyrankkari, viulutuuletus ja Loviisan jatkoaikamaali

Pääkallon kokoamassa Salibandyliigan videokoostepaketissa on tällä kertaa nähtävillä viime viikonlopulta muun muassa Happeen Joonas Kaasalaisen yhden käden rystyrankkari, Loviisan Torin hieno nousu TPS:aa vastaan jatkoaikavoittoon sekä TPS:n Tino Salmisen voittomaali NST:n verkkoon turkulaisen viulutuuletuksen kera.

Tor – TPS 6-5 ja.

Josba – Happee 4-12

TPS- NST 6-5

9 comments

  1. Ovela kyllä tuo Kailialan syöttö läpiajossa vaikkei maalia tilanteesta tulekaan.

    Ilmeisesti Riska on toipunut jo loukkaantumisesta?

  2. Pisteet Hällforsille että ei lähteny hakemaan jäähyä Tepsille. Tajusi tehneen virheen, joku toinen olis lentäny katsomoon Alinin pikku tuuppauksesta.

  3. Jymylle; Alin sai jäähyn tuosta tilanteesta. Taisi olla tuomareilta ns tasottava?

  4. Käsittämätön ratkaisu tältä dumarilta. Hällfors lähtee vetämään laidan vieressa äijää katsomoon 2min ja alinin tuuppaus 2min. Kuka näitä kouluttaa hei?

  5. Ok. Kuitenkin pisteet edelleen Hällforsille että ei heittäytyny tilanteessa. Veikkaan että iso osa pelaajista olisi tilanteessa käyttäytynyt toisin.

    Tuomareilta sitten kyllä aika munaton suoritus.

  6. Komeasti karkaa Hietala maalintekoon. Ei oo kyllä huono Aaltosenkaan syöttö Nurmisen maaliin.

  7. mikähän tuolle loviisan Nordströmille on tullut, tuntuu että kaveri ei saa edes rantapalloa kiinni tällä kaudella. Viime vuonna pelasi kuitenkin kohtuu hyvin. Noussut kusi päähän?

  8. Kyllä Nordström pelasi viime vuonna esim. playoffeissa mainiosti. Pelityyli on kyllä omaan silmään vähän erikoinen, mutta on se joskus toiminutkin. Liekkö vaan nuppi jumissa tai jotain, kohtalokasta veskarihommissa.