Classicin hyökkääjä Vesa-Matti Virtanen saavutti yhdeksäntenä pelaajana 500 tehopisteen rajan Salibandyliigassa, kun hän syötti yhden maalin Classicin kaataessa kotonaan Loviisan Torin 7-4 (2-1, 4-1, 1-2). Ottelun maalikooste on nähtävillä Ilta-Sanomien nettisivuilla.

Virtanen saavutti komean rajapyykin syöttäessään Ossi Ojalan viimeistelemän Classicin 4-1-johtomaalin toisessa erässä. Virtanen on nyt koonnut uransa 417 liigaottelussa tehot 232+268=500.

Kahden erän jälkeen Classic johti jo 6-2, mutta Loviisa pääsi lopussa peliin paremmin kiinni.

– Ensimmäiset 48 minuuttia homma oli hallussa. Sitten vitosen jäähy vähän sotki kuvioita ja pallollinen pelikuri ei ihan loppuun asti kestänyt. Hyvä maku jäi kuitenkin, pelaajat tekevät kentällä töitä ja pelaamme joukkueena, päävalmentaja Jarkko Rantala mietti Classicin sivuilla.

Ottelussa kerättiin luonnonsuojelujärjestö WWF:lle lahjoituksia lipaskeräyksellä ja lisäksi Classic, Loviisan Tor sekä yhdeksän yhteistyökumppania lahjoittivat jokaisesta ottelussa tehdystä maalista 10 euroa lyhentämättömänä WWF:lle. Lahjoitussummaksi tuli lopulta 1210 euroa.

Ilta-Sanomat: Veteraani saavutti rajapyykin – katso maalikooste

Raporttia ottelusta Classicin ja Torin sivuilla. Tuosta alta voi katsoa myös ottelun lehdistötilaisuuden.