”Wiler ja Storvreta löysivät keinon SPV:n pelin avaamiseen”

Miesten Salibandyliigan hallitsevat Suomen mestarit ovat aloittaneet kauden kaksijakoisesti. Liigassa meno on ollut SSV-tappiota lukuun ottamatta vakuuttavaa. Toisaalta Champions Cupista käteen jäi luu, kun noutaja tuli välierissä Storvretan muodossa.

Salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen tarttuukin tuoreessa Pääkallo-bloggauksessaan kovakuntoisten peliveljien pehmeisiin kohtiin. Hakkarainen muistuttaa, että SPV:n pelin kivijalkana on hyvin aggressiivinen puolustuspeli, jonka aiheuttamista katkoista isketään nopeasti ja suoraviivaisesti vastaan.

– Joukkuepallopelissä ei ole koskaan kysymys vain fysiikasta. Kyseessä on peli. SSV:n, Storvretan ja Wilerin valmentajat olivat tutkineet SPV:n peliä tarkoin ja löytäneen keinot sen avaamiseen. Kaiken keskiössä on lakeuksien poikien puolustuspelin aggressiivisuus. Se voidaan kääntää Koposen klaania vastaan kahdella tavalla, Hakkarainen kirjoittaa.

Lue Hakkaraisen teksti kokonaisuudessaan: Peliveljien pehmeät kohdat

9 comments

  1. Aika törkeen näköset noi SPV:n vieraspaitojen mainokset, eipä näy paidasta juuri mitään.

  2. Paitaa ne on mainoksetkin. Paidan ainoa tehtävä on tuoda seuralle euroja. Koposen paidoista voi siis sanoa, että komiat on.

  3. Eipä Storvretan paidat paljoa vähempää joulukuuselta näytä. Itse olen kyllä Japen linjoilla. Tuohta tarvitsee seurat. Tuskin ihan pian ollaan tilanteessa, jossa seuroilla on yksi riittävän iso sponssi, ettei muita mainoksia paidoissa tarvita.

  4. Ei siitä kyse kyllä. Onhan nuo karut. Lähinnä voisi miettiä tarvitaanko jokaiseen mainokseen tuollainen tosi ruma valkoinen pohja. Tästähän on lätkän puolella paljon keskusteltu. Sanoisin näin että rahantekomielessä erittäin kauniilta näyttää, esteettisesti rumat kuin mitkä.

  5. Jatkoa, Storvretalla juuri sillai paremmin että ei valkoista rumaa pohjaa alla.

  6. Edellisen kanssa sama. Järkyttävät tilkkutäkit tuollaisenaan. Valkoset taustat pois, niin paranee, mutta onhan noita jo silti liikaa.

  7. ja onhan se Mikko Kohosen kampauskin ihan hirvee… Missä myrskyssä se on ollut ku sojottaa noin länteen?

  8. Todella tärkeitä pointteja kaikki liittyen salibandyyn pelinä…

  9. Joo, totta. Kyllä täällä pitäisi puhua vain salibandyn lajiteknisistä asioista. Hyi kaikille, jotka muuta haastelevat!