Ahola osui heti Blue Fox -paidassa, Läntisen hattu ei auttanut SalBaa

Blue Fox–PSS-ottelun maalikoosteen voi katsoa tämän jutun lopusta.

Miesten Divarissa pelattiin viikonloppuna viisi ottelua. Kärkisijat pysyivät muuttumattomina, kun Blue Fox otti jo kauden 10 voiton PSS:n kustannuksella ja SalBa hävisi Steelersille jääden neljän pisteen päähän sarjajohtajasta.

Perjantaina Steelers matkasi Raumalle sarjakolmosen SalBan vieraaksi. Hämeenlinnalaisten kevennetty harjoitusohjelma tuotti tulosta ja joukkue palasi voittokantaan raumalaisten kustannuksella. Steelersin Sami Saarisen viiden tehopisteen ilta Raumalla nosti miehen koko sarjan pistepörssin kärkeen, kun 11 pelatussa ottelussa tehoja on kertynyt 20+13.

Alkukaudesta Suomesta Ruotsiin ja takaisin siirtynyt Miikka Läntinen on pelannut SalBan riveissä nyt kaksi ottelua tehoin 4+0. Steelersia vastaan syntyi hattutemppu.

Alkukauden varsin pirteästi aloittanut PSS matkasi lauantaina sarjajohtaja Blue Foxin vieraaksi. Ottelu alkoi vieraiden kannalta varsin murheellisesti, sillä joukkue otti peräti neljä kahden minuutin rangaistusta ja peli oli taputeltu jo ensimmäiseen erään. Blue Fox piti PSS:n kaksi erää maalittomana ja loppunumerot kirjattiin kotijoukkueelle 8-2.

Viime kaudella Blue Foxin ja SPV:n avainpelaajiin lukeutunut Tommi Ahola pelasi kauden ensimmäisen divaripelin kirjauttaen tililleen kaksi maalia. Ahola on ollut loukkaantumisten vuoksi sivussa lähes koko alkukauden SPV:n liigapeleistä ja siirtyi MM-tauon ajaksi hakemaan pelituntumaa sarjaporrasta alemmaksi.

Top Team otti FoSun kustannuksella kauden toisen voittonsa ja nousi sarjataulukossa tasapisteisiin forssalaisten kanssa. Sarjan perää pitää Merikoski SBT, joka pelasi maalien valossa tiukan ottelun Blackbirdsiä vastaan, mutta taipui kotikaukalossaan 5-3. Voitolla Blackbirds paranteli asemiaan sarjan keskikastissa.

Miesten Divari jatkuu perjantaina 30.11. ottelulla Blackbirds – Karhut.

Divarin sarjataulukko ja pistepörssit Salibandyliigan sivuilla.