Blue Fox porskuttaa Divarin kärjessä – sarjan peräpää putoamassa kelkasta

Divarin jumboksi jymähtänyt Merikoski SBT ei ole vielä voittanut pelin peliä. Kuva: Jari Turunen

Divarin jumboksi jymähtänyt Merikoski SBT ei ole vielä voittanut pelin peliä. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarissa pelattiin viikonlopun aikana peräti 11 ottelua. Sarjan kärjessä Blue Fox piti ykköspaikkansa voittamalla Karhut jatkoajalla lauantaina Porissa. 10 pelatun ottelun jälkeen Blue Fox on menettänyt vain kolme pistettä. SalBa ja M-Team ottivat kumpikin kolme pistettä viikonlopun otteluista ja miehittävät sarjataulukossa sijat kaksi ja kolme.

Lauantain kuudesta ottelusta peräti puolet päättyi vierasvoittoihin, kun Blue Foxin lisäksi ÅIF ja SalBa hakivat pisteet vieraskaukalosta. Nousijajoukkue Merikoski SBT kärsi kauden suurinumeroisimman tappionsa, kun Indians iski peräti 18 maalia Merikosken verkkoon.

Sunnuntaina Merikoski oli lähellä kauden avausvoittoa, mutta Blackbirds iski 7-6 voittomaalin vain 18 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Ruskeasuolla M-Team ja SalBa tasasivat pisteet 4-4 ja myös Iittalassa edettiin jatkoajalle. Steelers otti arvokkaan 7-6 jatkoaikavoiton Indiansista Timo Johanssonin ratkaistua ajassa 63.48.

Sarjan häntäpäässä Karhut haki arvokkaan voiton Kuopiosta, kun SB Welhot kaatui 8-1. Nyt sarjan kolme viimeistä joukkuetta jäivät jo neljän pisteen päähän Karhuista. Tällä hetkellä suoraan sarjaporrasta alemmaksi olisivat tippumassa FoSu, Top Team ja Merikoski SBT.

Divarin sarjataulukko ja pistepörssin Salibandyliigan sivuilla. Tämän jutun lopussa on maalikoosteet otteluista SB Welho–SB Vaasa ja M-Team-PSS.

Divaritulokset lauantaina 10.11.
SB Welhot – SB Vaasa 7-6
Karhut – Blue Fox 4-5 ja.
Top Team – ÅIF 7-9
FoSu – SalBa 5-10
Indians – Merikoski SBT 18-6
M-Team – PSS 7-4

Divaritulokset sunnuntaina 11.11.
M-Team – SalBa 4-4 ja.
Blackbirds – Merikoski SBT 7-6
Top Team – SB Vaasa 3-8
SB Welhot – Karhut 1-8
Steelers – Indians 7-6 ja.

Maalikooste SB Welhot – SB Vaasa 7-6

Maalikooste M-Team – PSS 7-4

23 comments

  1. Kyl noi Welhojen koosteet saa muut näyttämään aika syvältä tulleilta 🙂

  2. Milloin Forssassa herätään? Taitaa alkukauden ennakoinnit pitää paikkansa. Vielä kerkeisi kauden pelastamaan jos osaava mies tarttuisi puikkoihin!

  3. Viime aikoina upeilla bloggauksillaan säväyttänyt Krankka rankkaan hommaan.

  4. Taisi pre-seasonista olla suht vahva tieto, miten FoSussa tulee käymään uuden käskijä-Kaution opeissa. Nyt toteutui, jopa odotettua aiemmin. Hyvin toteutui myös Pääkallon ennustus, että Fosu löytyy hyvin vähillä pisteillä. Mitä nyt joitakin tuuripisteitä jatkoajalla.

    Vetääköhän kunnallisvaaliehdokas Kautio pikkuhiljaa johtopäätöksiä valmentajakyvyistään ja keskittyy sen sijaan maailman pelastamiseen?

  5. mutta sen osaan sanoa, että tuolla materiaalilla, noiden lähtijöiden jälkeen, ei edes Nykky olisi saanut hilattua Fosua juuri ylemmäksi.
    Asia myös tiedettiin Forssassa jo kesällä, mutta tyhjästä on paha nyhjästä.

  6. Ennakoissahan FoSu rankattiin viimeiseksi. 12.sijahan ylittää odotukset valmentajan jättäessä laivan. Ei tartte hävetä. Joukkueella vois olla 6 pinnaa paremmalla onnella, huonommalla pyöreä nolla. Pitäisköhän tässä negatiivisessa maassa joskus nostaa hattua noille koutseille, jotka tuollaisissa lähtötilanteissa menee laittamaan päänsä varmalta näyttävään giljotiiniin? Sama pätee sekä Merikoskeen, että FoSuun.

  7. Pikkuinen ero tosiaan näillä kahdella videolla. Toki Rusalla hankalaa kuvata palkkien takia, mutta lahjakkaasti kuvaaja onnistuu myös nukkumaan useammankin maalin aikana.

  8. Nimenomaan kaution kohdalla noin. Mitkä oli seurajohdon odotukset? Joukkue heikkeni todella paljon ja kaikki olettikin kauden alla että vaikeaa tulee.

  9. Liekkö mennyt ko. koutsilla monot ristiin joidenkin alasarjapelaajien kanssa ja nyt täällä sitten puretaan tunteita.

    No itsehän en miestä tunne myöskään, mutta sen voi tosiaan sanoa että ei tuolla Fosun nykymateriaalilla kyllä divariin kuulutakaan. Ennakoissa rankattu tosiaan viimeiseksi, jos joku vielä sinne asti muistaa. Ja paremmalla onnella voisi olla viivan päälläkin.

  10. FoSulla on tällä hetkellä vain yksi divarintasoinen ketju. Jos ne haluaa pärjätä, joutuvat Laitilalle soittamaan.

  11. Jep. Jos lähtee divarin paras pelaaja Aaltonen ja divarin tehokkain hyökkääjä ja huonollakin kaudella vakio 50-60+ pinnaa tekevä Laitila niin ei jää 37-vuotiaan Mäkeläisen lisäksi paljoa jäljelle. Tietty ehkä hölmöä oli edes lähteä tuohon savottaan.

  12. Kautio on huono valmentaja jos valmentaja ollenakaan.peluuttaja enneminkin ei muuta.keskustelu voidaan lopettaa tähän.ei tarvitse enää asiasta keskutella.

  13. Welhojen ja Blue Foxin maalikoosteet ehdottomasti divarin parhaimmat. Myös Karhut ja PSS saa isot propsit koosteiden säännöllisestä teosta. Koittakaas muutkin joukkueet alkaa tekemään niitä koosteita, sillä joka otteluhan kuvataan joka tapauksessa.

  14. Valmentaja tule meille töihin saat loistavat puitteet ja osaavan organisaatoin tuen.meillä voit tehdä pitkäjänteistä työtä ja kehittää pelaajia ja itseäsi rauhassa.ja mikä tärkeintä meillä ei pelaajat valitse eikä varsinkaan erota valmentajaa.liity reiluun porukkaamme.<terv.forssan suupparit ry.

  15. Forssalaisille ei kelpaa kova eikä pehmee. Onko kaupungin naisilla sama ongelma?

  16. mäkeläinen on kyl 41-vuotias. siinä on monella pojalla muuten noihin tehoihin tekemistä sillä iällä!!