Cupin puolivälieräjoukkueet selvillä

Salibandyliigan Happee jyräsi torstaina Suomen Cupin paikallisottelussa kakkosdivarin 02:en 10-2 (2-1, 6-1, 2-0). Näin se varmisti viimeisenä joukkueena cupin puolivälieräpaikan.

O2 pyristeli Jyväskylän paikallisessa mukana vielä avauserän, jonka jälkeen Happee johti vain maalilla. Toisessa erässä sarjatasojen välinen ero tuli esille Happeen viedessä erän 6-1.

Happeen tehokkaimmat ottelussa olivat Joonas Pylsy (1+3) ja Jami Manninen (2+1). Happeen maalissa pelasi maajoukkueeseen valitun Eero Kososen sijaan kakkosvahti Ville Puro.

Nettilähetyksenäkin näytettyä ottelua oli seuraamassa paikan päällä 320 katsojaa.

Kuuden liigajoukkueen lisäksi cupissa on jatkossa vielä yksi kakkosdivari- ja kolmosdivarijoukkue.

Ottelupöytäkirjaan

Miesten Suomen Cupin puolivälierät (5. kierros):

NST – Classic
SPV – Erä
Happee – SCU (2.div)
SSRA (3.div) – SSV

5 comments

  1. Jyräsi ja jyräsi. Maalipaikat O2:lle ehkä 10-7. Kyllä peli ratkesi O2 maalivahdin heikkoon päivään ja Happee veskarin loistavaan onnistumiseen. Lukemat kyllä mairittelevat Happeeta, mutta näinhän se on että jokaisen on onnistuttava, jos näitä pelejä meinaa voittaa.

  2. Mennyt maalipaikat O2:lle. Ookakkosen mokella ei ollut paras päivä, mutta kyllä se oli Happee, joka peliä vei ja rakensi myös todelliset maalipaikat. Muutama tilanne tarkemmalla ja onnekkaammalla viimeistelyllä ja O2 olisi voinut tehdä 2-3 maalia lisää.