Indiansille kaksi maukasta voittoa, Juho Krankka vahvistamaan Merikoskea

Westend Indians nousi Divarin sarjataulukossa toiseksi. Kuva: Joni Winsten

Westend Indians nousi Divarin sarjataulukossa toiseksi. Kuva: Joni Winsten

Miesten Divarissa pelattiin kuusi ottelua viikonlopun aikana. Sarjajohtaja Blue Fox venytti tappiottomien otteluiden putken jo 10 otteluun voitettuaan Top Teamin 13-6. Indians nousi sarjan kakkospaikalle kahdella voitolla ja on tasapisteissä SalBan kanssa kaksi pistettä Blue Foxin takana.

Perjantaina Keravalla nähtiin varsinainen hurlumhei-ottelu, kun kotijoukkue Blackbirds vei kolmannen erän kirillään nousijasuosikiksi povatulta M-Teamiltä pisteet 12-10-kotivoitolla. Tilastoissa silmiinpistävää on maalivahtien torjuntaprosentit: Blackbirds 61,54 ja M-Team 52,00. Blacbirdsin voiton takuumiehenä hääri Mikko Piippo tehoin 1+4.

Lauantaina mielenkiinto kohdistui valmennustaan uusineen FoSun otteisiin, kun joukkue isännöi Tomi Sirenin johdolla Steelersiä. Ottelun ennakkosuosikki Steelers piti kotijoukkueen kurissa kaksi erää, mutta kolmannen FoSu vei puhtaasti 4-0 ja koko ottelun 8-5. FoSun potku ei kuitenkaan riittänyt kahteen otteluun, sillä sunnuntaina Indians piti pisteet kotihallissaan niukalla 6-5 voitolla.

Indiansin viikonloppu oli tulosten valossa onnistunut, sillä joukkue voitti sekä ÅIF:n että FoSun. Joukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esityksiin.

– Paljon on töitä tehtävä seuraavaan peliin. Parin viikon ottelutauko tulee hyvään paikkaan, tiivistää Laurikainen Indiansin kotisivuilla.

FoSun tavoin valmennustaan uusinut Merikoski SBT kiusasi sarjakolmosta SalBaa, mutta ei noussut yllätykseen, vaan taipui kotihallissa 5-6 raumalaisille. Ruotsista palannut Miikka Läntinen pelasi ensimmäisen ottelunsa SalBan paidassa ja viimeisteli heti yhden maalin raumalaisille.

Sarjajumbo Merikoski vahvistaa hyökkäystään, kun Juho Krankka liittyy joukkueeseen. Kaudella 2010-2011 Juho Krankka oli Divarissa KeLy:n tehokkain pelaaja tehoin 37+21. Hän on edustuskelpoinen tulevana sunnuntaina, kun Merikoski isännöi Blackbirdsia.

Miesten Divari jatkuu torstaina 22.11. ottelulla Top Team–SB Welhot.

Divarin sarjataulukko ja pistepörssin Salibandyliigan sivuilla.

Divari perjantaina 16.11.
Blackbirds–M-Team 12-10

Divari lauantaina 17.11.
Blue Fox–Top Team 13-6
ÅIF–Indians 6-9
FoSu–Steelers 8-5

Divari sunnuntaina 18.11.
Merikoski SBT–SalBa 5-6
Indians–FoSu 6-5

Maalikooste Blue Fox–Top Team

Indians–FoSu-ottelun maalikoosteen voi katsoa Indiansin Facebook-sivuilta.

3 comments