Järvi ikävistä vatsaoireista huolimatta MM-kisoihin – ”Paino tippui kuusi kiloa”

Mikael Järvi on hyvin todennäköisesti taas avainasemassa maajoukkuepelaajien palkkioista neuvoteltaessa. Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Miesten salibandymaajoukkue joulukuun alun MM-kisoihin julkistettiin tänään Helsingissä. Mukaan joukkueeseen valittiin mystisistä vatsaoireista kärsinyt Mikael Järvi.

Päävalmentaja Petri Kettunen oli tiedotustilaisuudessa enemmän kuin tyytyväinen Järven tilanteen selvittyä. Konkarihyökkääjä on todellinen voittaja ja iso liideri Suomelle.

– Loistavaa, että vaikeudet on voitettu. Hienoa, että hän on mukana, Kettunen kommentoi.

Pari viikkoa sitten Järvi julkaisi henkilökohtaisen tiedotteen tilanteestaan. Tiedotteessa Järvi kertoi, että on toistaiseksi poissa maajoukkueen toiminnasta, koska vatsaoireiden syytä ei ollut saatu selvitettyä.

– Aikamoisia haasteita on ollut. Kuusi viikkoa mentiin epätietoisuudessa. Oireet olivat todella ikäviä. Paino tippui kuusi kiloa ja ruoka ei pysynyt sisällä, Järvi taustoitti tänään.

Järvi kertoo, että oireiden syyksi selvisi lopulta vakava vastatulehdus, joka on hoidettavissa antibiooteilla.

– Viimeiset pari viikkoa olen päässyt aktiivisesti touhuamaan. Ja eilisen kuntotestin perusteella kunto ei ole laskenut. Nyt pitää vain hakea terävyyttä ennen kisoja.

– Ei tämä ihanteellinen valmistautuminen ole ollut. Oireiden syy selvisi vasta viime viikolla. Pahinta oli, kun ammattilaisetkaan eivät tienneet mistä on kyse.

2 comments

  1. Onnea mikelle kisoihin, liigassa en ukosta tykkää kun ei pelaa ”omalla puolella” mutta koppipelaajana ja liiderinä majussa tällä hetkellä korvaamaton…

  2. Isot saappaat saatiin täyteen. Uskotaan että vatsa kestää.
    Nyt pumppaamaan ukkoihin vähä johtajuutta ja tahtoa, että saa Poika pysyä kotona!!