Karhujen sairastuvalla tungosta

Salibandyn Divarin porilaisjoukkue Karhut on kärsinyt kesän ja koko kauden alun pahasta loukkaantumissumasta. Nyt joukkue on saanut vielä lisää huonoja uutisia.

Hyökkääjä Aapo Ollonqvistin PSS-ottelun loppuhetkillä loukkaamasta jalasta paljastui pieni pohjelihaksen repeämä, joka pitää Ollonqvistin sivussa kaukalosta vielä ainakin tämän viikon. Seuran nettisivujen mukaan tilannetta tarkastellaan uudestaan viikon päästä.

Lisäksi Karhujen sisäisen pistepörssin kärkinimi Rami Prokki (4+9) tulee olemaan sivussa pidempään. Hänet leikattiin viime viikon tiistaina ja alkuperäisen toipumisennusteen mukaan Prokki tulee huilaamaan ainakin marraskuun tienoon peliruuhkan, joten Prokilta jäänee väliin Karhujen seuraavat 6-7 ottelua.

Joukkueen muista potilaista jo ennen kauden alkua loukkaantunut Juha Tikka on leikattu ja on edessä pitkä ja raskas toipumisprosessi. Tikka on sivussa 8-12 kuukautta.

Puolustaja Ville Mattila sen sijaan on toipunut leikkauksestaan ja harjoitellut joukkueen mukana lähes täysipainoisesti jo toista viikkoa. Pelikunnossa hän ei vielä ole, eikä häntä todennäköisesti nähdä vielä tämän viikon kolmessa ottelussa.

3 comments

  1. Valmentajan vaihtoa odotellessa. Kujansuu ei mukana, kauhea riita valmentajien kesken. Muka työeste 🙂