Loviisa nappasi täyden pistepotin Kooveelta – ”Oltiin koko ajan huonompia”

Koovee-luotsi Arto Riihimäki siirtyy valmentamaan ensi kaudeksi Ruotsin Superliigaan. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Koovee-luotsi Arto Riihimäki oli tyytymätön omiensa suoritukseen. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Koovee kärsi toisen perättäisen sarjatappionsa keskiviikkoisessa Salibandyliigan vierasottelussa Loviisan Toria vastaan lukemin 8-4. Ottelu ratkesi ainakin numeroiden valossa kolmannen erän alkuun, jolloin kotijoukkue kuritti vastustajaansa kolmeen otteeseen kahden minuutin sisällä.

Loviisan voiton takuumiehinä häärivät Peik Salminen (tehot 2+2), Valtteri Etholen (3+0) ja Joni Niiranen (0+3). Kotijoukkueen ylivoimakin oli jälleen varsin tehokasta, sillä Tor onnistui kolme kertaa neljästä mahdollisesta maalinteossa. Kooveelta maininnan ansaitsee pisteiden valossa heikohkon alkukauden pelannut Eemeli Salin, joka merkkautti itselleen 2+1-tehopisteet.

– Kaveri oli parempi koko 60-minuuttisen ajan. Hävittiin kaikki 1-1-tilanteet. En halua selitellä millään. Saatiin viisi äijää takaisinkin tähän peliin, mutta se ei näkynyt ainakaan positiivisena asiana kentällä. Ei voi sanoa, että peli olisi edes ratkennut pelkästään kolmoserän huonoon starttiin, vaan oltiin koko ajan huonompia, Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki kommentoi Kooveen tiedotteessa.

Loviisa-Koovee-ottelun tilastot. Raporttia Kooveen, Loviisan ja Östra Nylandin sivuilla.

Keskiviikkona pelattiin kaksi muutakin ottelu miesten Salibandyliigassa. Tapanilan Erä otti nihkeästä suorituksesta huolimatta 8-5-voiton Ilveksestä Nelonen Pron tv-ottelussa. Ottelu pelattiin Vantaan Energia Areenalla.

Erä-Ilves-ottelun tilastot. Raporttia Erän, Ilveksen ja Salibandyliigan sivuilla.

Classic puolestaan niisti kotihallissaan täyden pistepotin NST:ltä lukemin 10-7. Classicin tehokkain oli 4+1-tehot kerännyt Sami Johansson.

Classic-NST-ottelun tilastot. Raporttia Classicin sivuilla. VelluTV:stä voi katsoa ottelun jälkeisen lehdistötilaisuuden.