Oilersille kova hyökkääjävahvistus – Pelaa heti entistä seuraansa vastaan

Espoon Oilers saa loppukaudeksi kovan vahvistuksen hyökkäykseensä. Seura on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen NST:stä siirtyvän Vili Rahkosen kanssa. Rahkonen oli viime kaudella NST:n kapteeni.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Rahkonen on harjoitellut Oilersin kanssa jo jonkin aikaa, mutta nyt Oilers uutisoi 24-vuotiaan Rahkosen siirron varmaksi nettisivuillaan.

Rahkonen oli viime kaudella NST:n viidenneksi paras tehomies tehden 24 pelissä tehot 10+10. Tehotilastossa hän oli joukkueensa selvä ykkönen lukemalla +19. Salibandyliigan lisäksi Rahkonen on pelannut Sveitsin liigaa kaudella 2010-2011 Tigers Langnaun riveissä.

Siirrosta entistä mielenkiintoisemman tekee se, että Rahkonen debytoi Oilersin paidassa tulevana perjantaina juuri kasvattajaseuraansa NST:tä vastaan.

4 comments

  1. Kovan hyökkääjävahvistuksen nimi jäänyt puuttumaan. Uutisessa mainitaan vain Rahkosen siirtymisestä

  2. +19 on kyllä melko kova tulos karsinnoissa olleen nst riveissä. Eli ihan laatu hyökkääjä kyseessä.

  3. +19 ei kerro muusta kuin hyvin toimineesta kentästä, tehot 10+10 viimeiseltä kaudelta taas että kyseessä on keskiarvoa parempi hyökkääjä mutta ”kovasta hyökkääjävahvistuksesta” on aivan turha puhua..

  4. Rahkonen latoi liigassa (NST) kaudella 2008-09 pisteet 24+7=31, eli kaverilla on ollut hyviäkin kausia. Sveitsin liigassakin tiettävästi pelasi hyvin. Oilersin sivuilla sanotaan tehoiksi Tigers Langnaussa 18+10=38, mutta siinä yhteenlasku ei oikein täsmää. Kyllä kaveri Oilersille on vahvistus, jos on kunnossa. Onko treenannu kesällä?