Ruotsille selkeä voitto Suomen tytöistä

Suomen U19-tyttöjen maajoukkueen viikonloppu Sveitsin Zürichissä päättyi tappioon. Ruotsi oli EuroFloorball Tour -turnauksen päätösottelussa vahvempi maalein 8-3 (5-2, 1-1, 2-0) ja voitti turnauksen. Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin kevään MM-turnauksen välierässä, jonka Suomi voitti jatkoajalla edeten aina maailmanmestariksi saakka.

Ruotsi hallitsi ottelun alkua selvästi, ja Stina Anderin laukoman avausmaalin jälkeen Ruotsi kolisteli Suomen maalin kehyksiä. Joukkueen toisen osuman jälkeen Mira Wickman kavensi, mutta jo 14 minuutin kohdalla tilanne oli 5-1.

Ella Sundström ja toisen erän alussa Kristiina Järvinen nostivat Suomen vielä kahden maalin päähän, mutta Tilda Flodellin 6-3-osuma hyydytti Suomen nousua.

Neljän maan EuroFloorball Tour -turnaus, Zürich, Sveitsi, U19-tytöt

Ruotsi – Suomi 8-3 (5-2, 1-1, 2-0)
1. erä: 3.40 Stina Ander (Linnea Almgren) 1-0, 7.11 Ellen Tillman (Beverly Smedenäs) 2-0, 7.40 Mira Wickman (Ella Sundström) 2-1, 9.42 Elin Björkman (Frida Rydfjäll) 3-1, 9.52 Matilda Sjödin 4-1, 13.40 Stephanie Boberg 5-1, 14.42 Sundström 5-2.
2. erä: 23.37 Kristiina Järvinen (Anu Raatevaara) 5-3, 24.41 Tilda Flodell (Tillman) 6-3.
3. erä: 40.35 Sara Steen (Tillman) 7-3, 41.05 Elin Björkman (Stina Ander) 8-3.