Suomen cupin 4. kierroksen videoita ja 5. kierroksen otteluohjelma

SSV:n Juho Järvinen kuritti SSRA:ta viidesti. Kuva: Salibandyliiga

SSV matkustaa kaksi kertaa viikon sisällä Ouluun. Ensin tämän viikon sunnuntaina cupissa SSRA:n vieraaksi ja ensi viikon lauantaina liigassa OLS:n vieraaksi. Kuva: Salibandyliiga

Miesten Suomen cupin 5. kierroksen eli puolivälierien otteluohjelma on saatu viilattua kasaan. Kolme otteluista pelataan tämän viikon sunnuntaina ja neljäs viikon päästä sunnuntaina.

Cupissa on mukana kuusi liigajoukkuetta, yksi kakkos- ja yksi kolmosdivarijoukkue. Cupin mestaruutta puolustaa Tapanilan Erä.

Suomen cupin 5. kierroksen otteluohjelma
11.11. klo 15.00 SPV – Tapanilan Erä Qmax Areena, Seinäjoki
11.11. klo 17.30 SSRA (3. div) – SSV Linnanmaan liikuntahalli, Oulu
11.11. klo 18.30 Happee – SC Urbans (2. div) Palokan koulu, Jyväskylä
18.11. klo 19.00 NST – Classic Lappeenrannan Urheilutalo

Suomen cupin pelattujen otteluiden tilastoja voi katsoa Salibandyliigan sivuilta.

Cupin neljänneltä kierrokselta on tarjolla muutama video, jotka on kerätty tuohon alle. Varsinkin FBC Raseborg Knightsin monikameratuotantona tehty maalikooste kannattaa vilkaista läpi.

28.10. SSRA – SBS Kings 15-5

28.10. FBC Raseborg – SPV 3-12

1.11. O2JKL – Happee 2-10 (koko otteluvideo)

9 comments

  1. Vaikkei sillä kovin paljon ole merkitystä ottelun lopputuloksen kannalta niin mielenkiintoista että SPV:n 1-6 maalissa pallo ei edes käy maalissa.

  2. Harmi kun ei ole SCU-Rangers ottelusta videota niin näkisi mitä viime minuutilla on tapahtunu kun kuullu juttua ettei tuomareilta mennyt oikein lapaan viime minuutin 2min ja vaparin anto.

  3. AP, Jos ton videon perusteella voit sanoa käykö pallo maalissa vai ei, niin aika fakiiri olet. Maalivahti potkaisee oikealla jalallaan laahusta, josta pallo siirtyy keskelle maalivahdinaluetta, josta pakki siivoaa sen pois. Pallo taitaa mennä etukulmasta vasemman jalan vierestä maaliin. Tuomari on kuitenkin parhaalla mahdollisella paikalla katsomassa mistä pallo menee, mutta eipä tuosta videosta paremmin osaa sanoa.

    Ja kun alatte kelailemaan videota, niin noin 10:00 on hyvä kohta aloittaa tutkiminen.

  4. Toi Raaseborgin video pituudeltaan aivan liian pitkä maalikoosteeksi. Nyt koko video vasta alkaa neljän minuutin kohdalta, vaikka siihen mennessä olisi voinut näyttää jo kaikki maalit.

  5. Se ei olekaan maalikooste vaan highligt video.

    Ja kyllä kai mä sit joku fakiiri olen. Tai sit mul on silmät päässä ja osaan käyttää tietokonetta.

  6. YL:

    Ai sull oli moittimista Raseborging videosta..?! Näköjään et kattonut ne kaks muuta..