Tampere Areenalla vastustettiin rasismia ja voitettiin Happee

Lauantaina Tampereella pelattu miesten Salibandyliigan kärkikamppailu Classicin ja Happeen välillä päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 6-5.

Ottelu oli osa Classicin masinoimaa Respect Säbä -projektia. Tällä kertaa teemana oli vastustaa rasismia. Laadukasta huippuottelua oli seuraamassa yli 1 100 katsojaa.

– Joukkue oli hyvin latautunut. Pojat halusivat pelata tänään Familylle, mikä mielestäni myös näkyi kentällä, Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala kommentoi.

– Paljon liikkuvampi Classic tänä vuonna on. Ottelu oli kärkikamppailun arvoinen ja vauhtia riitti. Tapahtumana Respect-peli oli hieno ja yleisöä oli paljon, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen puolestaan kehaisi.

Classic-Happee-ottelun tilastot. Tarkemman sepostuksen pelistä voi lukea Classicin sivuilta.

Lauantai-illan muissa miesten liigakamppailuissa SPV voitti vieraissa Ilveksen 12-6 ja NST niin ikään vieraissa OLS:n 6-5.

4 comments

  1. Kyllä oulussa näjtiin jälleen kerran todella luokatonta tuomarityöskentelyä… Ei ollut ensimmäinen kerta kun hartikainen kumppaneineen halusi ratkaista pelin.. Ols sai epämääräisen jäähyn ”kädellä pelaamisesta” mutta nst pelaajan seuraavassa vaihdossa tekemästä käsivirheestä ei tullut mitään rangaistusta… ei ollut ensimmäinen kerta kun samat pojat vihelsi päin… Harmittava tappio olssille vaikka parempia olivatkin.

  2. Eikös se nst olunna parempi maalin verran, vaik lopus olssille tarjottiinkin lisä sekunttejakin ottelun tasoittamiseen ylivoimalla.