TPS isännöi Nokiaa viimeisessä ottelussa ennen pitkää MM-taukoa

TPS kohtaa maanantaina kotonaan Nokian KrP:n ennen lähes kuukauden mittaista MM-kisataukoa. Alkukauden yllättäjälle ei ole kahdesta viimeisestä vieraspelistä lisäpisteitä herunut, mutta heikomman Oilers-pelin jälkeen Happee-ottelussa joukkue pelasi taas vahvasti voitosta. TPS:n päävalmentaja Teemu Varis kertoo joukkueen lähtevän latautuneena maanantain kotipeliin.

– Viimeinen peli ennen kuukauden tauon alkua. Maanantaina vedetään vielä 60 minuuttia täysillä, sen jälkeen päästään paikkailemaan kolhuja ja harjoittelemaan kunnolla. Meidän täytyy pelata 60 minuuttia keskittyneesti. Perjantaina Jyväskylässä annettiin liian monta lapsusta, jonka vuoksi pisteet jäivät kotijoukkueelle, Varis summaa.

TPS saa kello 18.30 alkavaan otteluun hieman apuja sairasosastolta, mutta muutama peluri on varmuudella sivussa.

– Eetu Leskinen on varmuudella pois. Kolme viikkoa sitten tullut nilkkavamma osoittautui pieneksi murtumaksi. Hän on varmasti loppuvuoteen asti sivussa kokoonpanosta. Harmillinen juttu hänen kannaltaan, sillä Eetu oli juuri murtautunut hyvillä esityksillä pelaavaan kokoonpanoon. Juuso Pietilä loukkasi nilkkaansa Jyväskylässä on todennäköisesti sivussa, Varis kertoo.

– Jarkko Penttinen puolestaan on selättänyt jalkavammat, mutta kaipaa fyysikkansa parissa vielä määrätietoista harjoittelua ennen kuin on mahdollista taistella pelipaikasta tosissaan. Muillakin on pieniä kolhuja, mutta eiköhän me Kasperi Kantosen kanssa saada täysi kokoonpano parsittua mukaan.

– Teemu Aaltonen palaa kokoonpanoon ykkössentterin paikalle, joten ratkaisuvoimaa saamme lisää. Antti Nurminen olikin jo Jyväskylässä pelillä ja toi joukkueeseen mielettömän määrän rauhallisuutta ja osaamista lisää.

3 comments

  1. Liitto on onnistunut mokaamaan tämänkin! Ihan uskomatonta. Miksi liigan otteluohjelmaa ei ole suunniteltu siten ettei pelejä nähtäisi kotimaassa mj-tauon aikanakin? Liigan 14 joukkueesta monesta tietää varmuudella jo ennen kauden alkua ettei niistä tulee yhtään maajoukkuepelaajaa. Nämä joukkueet voisivat paistatella parrasvaloissa maajoukkuetauolla ja pitää lajimme pääsarjaa ilman kuukauden taukoa esillä mediassa. Ja kuka ylipäätään on päättänyt että mm-kisat pitää pelata keskellä kautta?

  2. Ei liiga voi niin toimia että lähdetään siitä ettei jonkun jengin pelaajat mahdu kisoihin. Toki hankala tauko siinä samaa mieltä. MM-kisoille on haluttu näkyvyyttä eikä haluta tapella näkyvyydestä lätkän MM-kisojen kanssa. Siinä mielessä hyvä juttu.

  3. Tietääkö joku miksei Matti Koskelaa ei näy nokialaisten kokoonpanossa?