Video: Divarin piikkipaikka vaihtui

Maaottelutauosta huolimatta miesten Divarissa pelattiin viikonlopun aikana viisi ottelua. Blue Fox ohitti sarjataulukossa piikkipaikkaa pitäneen ÅIF:n voittamalla viikonlopun molemmat ottelunsa ja sipoolaisten hävittyä samaan aikaan niukasti SalBalle. Blue Foxin lauantain ottelusta on nähtävillä myös maalikooste.

Loviisan Torista Blue Foxiin tälle kaudelle siirtynyt Samir Mountassir teki ensimmäisen esiintymisensä uudessa seurassaan lauantaina joukkueen kohdatessa Blackbirdsin. Keravalaisten mollivoittoinen alkukausi sai jatkoa Uudessakaarlepyyssä, kun joukkue hävisi Blue Foxille selvin lukemin 3-8. Pääkallon Divariennakossa viidennelle sijalle rankattu Blackbirds on kahden voiton ja tasapelin myötä sarjataulukossa vasta sijalla 10.

Lauantaina M-Team kävi hakemassa pisteet Vaasasta maali-iloittelun jälkeen, kun joukkueet iskivät peräti 25 häkkiä ottelussa. Ottelun tehokkain M-Teamin Janne Viitala oli mukana joka toisessa joukkueen maalissa tehoin 3+4. Vaasalaisten viikonloppu oli synkkä, sillä sunnuntaina oli Blue Foxin vuoro ryövätä pisteet Botniahallista 10-8.

Sarjan viimeinenkin nollakerholainen pääsi pisteiden makuun, kun Top Team haki kaksi pistettä jumbofinaalista Oulusta. Top Teamin maalivahti Joonas Kristiansson keräsi ottelussa peräti 40 torjuntaa ja oli yksi joukkueen voiton takuumiehistä.

Divari jatkuu tiistaina, kun Karhut saapuu Helsinkiin M-Teamin vieraaksi. Tulevana lauantaina pelataan kuusi ottelua.

Divarin tulokset lauantaina 3.11.

SB Vaasa – M-Team 11-14
Blue Fox – Blackbirds 8-3

Divarin tulokset sunnuntaina 4.11.

SB Vaasa – Blue Fox 8-10
SalBa – ÅIF 4-3
Merikoski SBT – Top Team 6-9

Maalikooste Blue Fox – Blackbirds:

3 comments

  1. Ihan kunnollinen yleisömäära botnihallin paikallisväännössä, 617 kävijää pöytäkirjan mukaan.

  2. täytyy kyllä sanoa että aika kaukaa meni suurin osa blue foxin maaleista. maalikoosteita keravalaisten peleistä katselleena: Blackbirdsillä ei toimi kyllä mikään tällä hetkellä, veskarit hörppii puolesta kentästä vetoja mutta kenttäpelaajillakaan ei näytä olevan mitään halua peitää vetoja, tai muutenkaan yritystä.. Kakkoseen niin että heilahtaa jollei ryhtiliikettä tapahdu.

  3. uutta nousua viritellään keravalla isänpäivän juhlapelissä, saa nähdä aukeaako ketsuppipullot tuossa pelissä.