Video: Kailialan huikea veivi saatteli Salibandyliigan MM-tauolle

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n ja Nokian KrP:n välinen maanantai-illan kamppailu saatteli miesten Salibandyliigan MM-kisatauolle. TPS lähti noin kuukauden pituiselle tauolle pätevän esityksen jälkeen. TPS kykeni vahvaan 60 minuutin suoritukseen eikä jättänyt lopulta Nokian KrP:lle mitään mahdollisuuksia. Loppulukemiksi kirjattiin 8-4 (2-1, 2-1, 4-2).

TPS:n päävalmentaja Teemu Varis oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Ehkä parissa tilanteessa kolmannessa erässä neljän maalin johtoasemassa näkyi vielä kokemuksen puute, kun lähdettiin vähän ylihyökkäämään ja KrP pääsi iskemään pari nopeaa maalia. Kahta maalia lähemmäs ei kuitenkaan päästetty ja hoidettiin homma ansaitusti, Varis sanoi.

Oman säväyksensä TPS:n dominointiin antoi ääriään myöten täynnä ollut Caribian kotiyleisö, yhteensä 712 katsojaa. Yleisön tuki on alkukaudesta enemmän kuin ansaittu, sillä TPS on kuudesta kotipelistä saldonnut kuusi voittoa.

Kuva: Anssi Koskinen

Maanantai-illan näyttävimmästä suorituksesta vastasi Miko Kailiala, jonka veivasi puolittaisesta läpiajosta harvinaisen komean osuman päätöserässä. Kailialan taidonnäytteeen ja kaikki muut ottelun maalit voi katsoa tämän jutun lopussa olevasta maalikoosteesta.

TPS asteli MM-tauolle sarjataulukon viidentenä. Kärjessä on Happee neljä pinnaa ja yhden ottelun enemmän pelanneena, Happeen ja TPS:n väliin mahtuu vielä Classic, Oilers ja SSV.

Salibandyliiga palaa MM-tauolta 12. joulukuuta. MM-kisat pelataan Sveitsissä 2.–9. joulukuuta.

TPS-Nokian KrP-ottelun tilastot. Raporttia TPS:n sivuilla. Anssi Koskisen ottelukuvat.

5 comments

  1. Toi meteli soi vielä korvissa..ja hyvä niin, koska jos mä haluisi istua hiljaisessa ympäristössä niin menen kirkkoon.

    Kivasti väkeä (712) ja vissin täys halli. Toki luulin että Turussa kyllä olisi vielä enemmän porukka. Varsinkin nyt kun on tullut vaan voittoja kotona. Caribia halliin ei varmaan saa järkätty enemmän paikkoja, mutta onko joku toinen halli missä voisi pelata?

    SBS Maskun junnut olivat siellä kattomassa ja pitivät hyvin meteliä kans ja välillä auttoi se ”Crazy Tepsi fani” hutamaan chantteja! Loppua kohde valittettavasti kärsivällisyys ja kiinostus matsiin alkoi hiipua. Sit alkoi paperi lentokoneja menemään kentälle kun tuli maali. Ehkä vähän hauska eka kertaa mutta toka ja kolmas ei olisi tarvittu. Ehkä valmentajat/valvojat voisi vähän pitää pojat enemmän kurissa? Ihan loppussa järkkärit tulivat sinne ja hoitivat homman.

    No se oli vain pieni juttu, eli kokonaisuudessa ihan hyvä tapahtuma! Jatkakaa..

  2. Maalikoosteen perusteella KrP:n peli on ollut flegmaattista ja halutonto. Aikooko Blad saada joukkueen pelin kuosiin tauon aikana? Hyvällä onnella karsinnat odottaa, jos peli on jatkossa nyt nähdyn näköistä.

  3. Onhan tuo Nokian pelaaminen haluttoman ja valjun näköistä. Puolustuspelaaminen on todella heikkoa, osa pelaajista seisoo tukevasti kahdella jalalla ja edes pää ei pyöri. Eikö näiltä muukalaislegioonan pelaajilta vaadita vai eikö uskalleta vaatia yhteisen pelitavan toteuttamista vai onko jopa niin ettei valmennuksella sellaista ole. Tai jos on niin sitä ei osata pelaajille opettaa.

  4. Luulisi KrP:n nyt innostuvan, vielä kun liigaa saa pelata, ja peräti Raholan salibandypyhätössä, Areenalla peräti.
    Mitään nokialaistahan tuossa seurassa ei ole, kuin nimi.

  5. Hyvä matsi ja hyvä tunnelma! Minä olin eilen ensimmäistä kertaa Salibandyliigan matsissa ja bloggasin matsiraportin penkkiurheilublogiini: http://penkkisport.blogspot.fi/2012/11/tepsi-voittoon-tayden-tuvan-edessa.html

    Pitääpä suunnata jatkossakin Caribialle. Sen parempaa / isompaa hallia ei Turussa taida olla. Turkuhalli on kaiketi salibandyn osalta jo nähty ja Kupittaan monitoimihalliin pääsee vain jääurheilijat. Kupittaan urheiluhalli olisi mahdollinen pelipaikka – sillä on 1000 kiinteää istuinta ja siellä on pelattu mm. lentopallon Mestaruusliigaa tälläkin kaudella.