Video: Kohosen johtamat konkarit pakkasukkoina ja KKK-ketjun maalivire

Kuva: Perwiklund.se

Suomen ja Ruotsin välinen miesten maaottelu päätti sunnuntaina EFT-turnauksen. Ruotsi oli kamppailussa niukasti parempi lukemin 7-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Suomi aloitti tahmeasti ja kamppailun puolivälin tienoilla lukemat olivat jo 6-1 Ruotsille. Eniten ongelmissa oli Mika Kohosen johtama kokeneiden pelaajien ketju, joka oli valitettavan kovalla prosentilla Ruotsin maalien aikana kaukalossa.

Vauhdikas ”KKK-ketju” Lauri Kapanen-Jani Kukkola-Kari Koskelainen toi Suomen mukaan peliin, mutta kiri jäi lopulta maalin verran vajaaksi. Kapanen keräsi tehot 0+4, Kukkola 3+0 ja Koskelainen 2+0. Myös ketjun pakkeina pelanneet Esa Jussila ja Oliver Wardi pelasivat kelpo pelin.

Ruotsin tehokkain oli 2+2-tehot kerännyt Rasmus Enström.

Sverige%20n%C3%A4ra%20tappa%207-3%20mot%20Finland

10 comments

  1. Eihän tiitu ole koskaan osannut puolustaa. Jostain on vain saanut maineen että osais pelata mitä paikkaa tahansa. Tiitu ehdottomasti vasempaan laitaan hyökkäämään, muuten ei ole mitään käyttöä joukkueessa. On meinaan aika puiset kädet nykyiseen nopeaan pelityyliin.

  2. Pete. haloo
    Oletko koskaan edes seurannut Teron asennetta puolustukseen kun on ollut todelliset kovemmat pelit????
    Itse olen ollut läheltä seuraamassa, siinä on JOUKKUE PELAAJA isolla kirjoitettuna ja näiden niin sanottujen asiantuntioiden vähiten arvostama pelaaja, puisiin käsiin sanoisin, että on nykyään ajoittain jo jopa vähän liikaakin itseluottamusta omiin taitoihin tilaanteissa jossa monasti viisikon alin pelaaja, eli tilanne pelaaminen se eniten korjaamista vain kaipaa, kun siellä tolppien välissä on rehellisesti maailman parhaat moket, niin huippu pelaajille vain tulee näitä herpaantumisia alakerrassa, eikä silloin vastustaja paljon tarvitse että verkko soi.

  3. Kun ruotsi peliä kattoi niin enpä ihmettele että kommentit lakeuksilta on hiljentynyt… tossa temmossa samettikäsi koski ei olis saanu edes palloa haltuun saatika saanu sitä pelattua omille… miehen taitoja en kyseenalaista sen pörssit ja muut todistaa mutta majussa koskelle ei ole käyttöä koska siinä turnauksessa keskitytään vain siihen yhteen peliin, on se sit välierä tai finaali… kkk ja kapanen varsinkin pelasi pirteästi, wardi yllätti positiivisesti, eiköhän konkaritkin heräile kun mm-kisat alkaa…

  4. Päinvastoin. Nythän turnauksessa oli niin monta epäonnistujaa ja alisuorittajaa että koski olis voinut korvata ainakin 10 äijää.

  5. Pikkasen pakko kommentoida tuota Tiitun tilannetta sen enempää asiaa spekuloimatta, mutta.. Ihan oikeesti, ainoa asia millä kaveri erottuu edukseen muista on mahtava laukaus. Sen ei kuitenkaan pitäisi viedä miestä kisoihin. Siis miestä, joka ei ole moneen vuoteen voittanut yhtään kaksinkamppailua. Ihan hirveetä kateltavaa ku jokainen vääntöpallo jää vastustajalle. Jostain kumman syystä kuitenkin sama asema kun Ville Peltosella aikanaan, ei uskalleta tiputtaa rosterista pihalle. Ihmettelen.

  6. ”Tiitusta” Samaa mieltä! Mitä viime kevätpuolella näin SSV:n pelejä ei Tiitu vakuuttanut. Nimenomaan kaksinkamppailut hävisi todella usein. Oli mielestäni ns. varjojen mailla. Olisiko polvi oikkuillut jo silloin?
    Oli mielenkiintoista lukea ennen EFT turnnausta valintaspekulaatioita ja toitotusta ettei vanhat meriitit paina valinnoissa. Mielestäni Tiitu meni juuri vanhoilla meriiteillä joukkueeseen: viime kausi ja alku kausi Ruotsissa, ei mitään jäätävää näyttöä! Nyt olis kuukausi aikaa laittaa ittensä tikkiin. Kyse on tietenkin äärimmäisen kovasta pelimiehestä ja omistautuminen on korkealla tasolla, joten ei pidä luopua uskosta. Toivottavasti pelaa hyvät kisat!
    Jos piruja saa maalata seinille, niin itse en tällä hetkellä usko kolmanteen kultaan. Kyllä Kettunen on se lenkki tuossa joukkueessa jonka täytyy mut vakuuttaa.