Video: Kuuselan hattutemppu, Mannisen hyrräsyöttö ja Hulmin jalkamaali

SPV-Happee-ottelu näytettiin suorana netissä.

SPV-Happee-ottelu näytettiin suorana netissä.

SPV ja Happee veivät Floorball Circuksen sunnuntaina Vaasan Botniahalliin. Värikkään ja laadukkaan kamppailun voiton vei lopulta vierasjoukkue Happee lukemin 7-5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Maalikoosteesta kannattaa vilkaista ainakin Ville Kuuselan puhdas hattutemppu. SPV-kippari iski yhden maalin tasakentällisin, yhden alivoimalla ja yhden ylivoimalla. Happee-pelurien edesottamuksista kannattaa seurata Veli-Matti Hynysen kaksi tiukkaa lämärimaalia ja Jami Mannisen komea pyörähdyssyöttö toisen erän alussa.

Erikoisuus koosteessa on SPV-hyökkääjä Janne Hulmin maali. Hulmin jalalla syntynyttä osumaa kelataan videolla useamman kerran.

SPV-Happee-ottelun tilastot. Raporttia SPV:n ja Happeen sivuilla.

8 comments

  1. Koponen ja Ihme ottaa vähän sanallisesti yhteen Happeen kuudennen maalin jälkeen… Eihän vaan kiroiltu?

  2. kannattas jättää tää väkinäinen rallienglanti niille rallikuskeille mun mielestä

  3. Ei taida tirehtööri taitaa vierasta kieltä ollenkaan, kun noin haukkuu. Minusta oikein soljuvaa lontoota eikä ota korvaan. Ymmärtävätpä muun maailman katsojatkin jotakin.

  4. Jaa-ha. Olen alati surullinen sinun laistesi ihmisten tavanomaisesta ja tappiomielialaisesta suhtautumisesta tähän rakkaasen lajiimme Sähly. Tässä anekdootti omasta fiktiivisestä elämästäni… Jos olisin joskus ajatellut omassa yritystoiminnassani sinun defaitismisella tavallasi en olis koskaan menestynyt myymään 6 386 786 kenkäparia Afrikkaan. Hyvä ystäväni jolle kerroin tästä mahd. lähteä mukaani toteuttamaan tätä ainutlaatuista myyntityötä sanoi minulle ”No ei. Eihän siellä ole kenelläkään edes kenkiä”…Kaverini, joka nykyään työskentelee upperin avulla Finnairin rahdissa trukkikuskina harmittelee useasti tuota tarjoamaani mahdollisuutta, mutta Jaa-ha tahdon vilpittömästi toivottaa sinulle posket täynnä kaikkee hyvää, mut…pitää mennä sisäkkö ilmoitti intercomilla (sisäpuhelimella) et pöytä on jo katettu.

  5. Omassa fiktiivisessä elämässäni olen työtön humanisti ja kadehdin trukkikuskeja,rekkakuskeja,putkimiehiä,rakennusmiehiä ja hevosmiehiä. Virkamiehillä ei ole niin väliä, niitä on muutenkin liikaa.

    Punainen on jo hoitanut Afrikan kenkäpuolen kuntoon, niin ajattelin fiktiivisessä tarinassani lähteä myymään kondomeja Afrikkaan. Niitäkään ei kukaan käytä siellä. Lähteekö joku mukaan?

    Englanninkielinen selostus oli mukava lisä ja paremmin vedetty mihin olisin itse pystynyt.

  6. Hyvähän se on, että sählyväellä on mahtipontisia suunnitelmia maailman valloitukseen. Antaa rutkasti pontta arkiseen seuratyöhön syyskaamoksessa. Se lienee näiden innovaatioiden tärkein anti. Ajatus kansainvälistymisen edistämisestä myös otteluselostuksissa on siis ihan hyvä, söpö ja kannatettava.