Video: Loviisan maali-iloittelu

Loviisan Tor nousi keskiviikkona Salibandyliigassa kahden maalin tappioasemasta 8-4-voittoon Kooveesta. Ottelun maalit ovat nyt nähtävillä maalikoosteessa.

Juha Kivilehdon ylivoimamaali toisessa erässä aloittaa Loviisan kirin ja kotijoukkue kääntää ottelun lopulta 8-4-voitoksi. Ottelupöytäkirjaan.

16 comments

  1. Salinin maali on oikein merkitty, pallo meni puolustajan mailan kautta suoraan maaliin.

  2. Kohtuu huvittavan näköinen tuo Julius Jousen tuuletus. Ihan kuin kaveri olis karannut jostain laitoksesta. 😀

  3. Eikö tuo toisen puolen ”päätykatsomo” herätä kenessäkään muussa mitään tunteita?Tuntuu hullulta että ihmiset istuu ehkä vaarallisimmassa paikassa missä kentän laidalla voi vaan olla. Maalivahdillakin on kypärä ihan syystä, eli tuskin keskivertokatsojakaan sen parempi on palloja väistelemään? Vai onko tämän tarkoitus olla joku ihmiskilpi, jolla vierasjoukkue saadaan pelaamaan varovaisemmin? Tuskin joukkueen budjetti on noista muutamasta istumapaikasta kiinni, enkä kyllä maksavana katsojana olisi kovin innoissani tuollaisesta katsomopaikasta.

  4. No näyttäis olevan verkko. Toki vähän hymyilytti tuo huoli aiheesta, onko katsoja parempi väistelemään palloja kuin maalivahti… 🙂

  5. Julle elää pelissä täysillä nauttii maalista, hyvä hyvä! Vaihtoehtona 95% keskittyminen ja 50% suoritus niinkuin ajattelija Tamminen asian muotoili.

  6. Aika ihmeellistä kyllä noi katsomo paikat. Sekä kentän takaa kaukalon ja seinän välillä. Ja sit viel yhessä sivussa kaukaloon kiinni?! Saako oikeasti noin olla? Onks se muka turvallista?

  7. Ei suinkaan oo eka kerta kun Julius Bowlta nähdään tollasta. Maalintekeminen lajissa kuin lajissa on helkkarin siistiä, jokanen haluaa tehdä maalin ja on varmasti ilonen, mut ei nyt herranjestas tarvii seota!!

  8. Jeps, hieno tuuletus, todellakin tunnetta mukana.
    Eikun lisää vaan, vaikka vastustajajoukkueen kannattajat ovatkin eri mieltä 🙂