Kuva: YouTube / Warberg IC

Ruotsin Superliiga palasi torstaina maaottelutauolta yhden ottelun voimin, kun Warberg sai vieraakseen Pixbon. Warberg vei huiman kamppailun voiton jatkoajan jälkeen lukemin 7-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Videon perusteella polvioperaatiosta toipuva Tero Tiitu alkaa päästä vireeseen. Tiitu paukautti toisessa erässä Warbergin kolmannen ja viidennen maalin. Ensimmäinen oli huima viivapommi suoraan Kimmo Eskelisen syötöstä ja toinen kova lähilaukaus.

Tiitun maalien lisäksi maaliskoosteesta kannattaa katsoa Magnus Svenssonin hattutemppu. MM-kultamaalin erään tukistuksen jälkeen vuonna 2006 iskenyt Svensson teki Warbergin ensimmäisen, neljännen ja kamppailun jatkoajalla ratkaisseen seitsemännen maalin. Varsinkin Svenssonin toinen maali syntyi komean syöttökuvion päätteeksi.

Kahden huippujoukkueen kamppailun erikoisimman hetken tarjoili Pixbon maajoukkuepuolustaja Henrik Quist, joka onnistui sohimaan Warbergin kuudennen maalin varsin erikoisesti omiin.

Superliiga jatkuu lauantaina yhdellä ottelulla, kun Jani Kukkolan Helsingborg ja Mika Kohosen ja Hannes Öhmanin Storvreta kohtaavat. Sunnuntaina pelataan viisi ottelua: Granlo–Warberg, Karlstad–Caperiotäby, Tyresö Trollbäcken–Pixbo Wallenstam, Dalen–Falun ja Hide-a-lite Mullsjö–Linköping.

Warberg-Pixbo-ottelun tilastot. Superliigan sarjataulukko ja pistepörssi.