ÅIF kiinnitti toisenkin entisen liigapuolustajan

Viime viikolla miesten Divari-joukkue ÅIF kertoi pitkäaikaisen SSV-puolustaja Kari-Matti Ratsulan siirrosta sipoolaisseuraan. Alkuviikosta ÅIF:n haaviin tarttui toinenkin pätevä vahvistus, kun Tuomas Savukoski raapusti nimensä sopimuspaperiin.

– Maanantaina teimme sopimuksen loppukaudesta oman kylän Tuomas Savukosken kanssa. Siirtohakemus ja pelaajasopimus on allekirjoitettu ÅIF:n toimistolla ja tänään toinen osapuoli (Lillån IBK) allekirjoittaa kansainvälisen siirron Ruotsissa ja sen jälkeen siirron käsittelee IFF, joten pelioikeus astuu voimaan lähiviikkojen aikana, ÅIF:n sivuilla kerrotaan.

Viime kaudella aktiivisesti Pääkallo.fi:n otsikoissakin viihtynyt Savukoski pelasi alkukauden Ruotsin ykkösdivarissa örebrolaisessa Lillån IBK:ssa. Viime kaudella Savukoski pelasi Salibandyliigaa Loviisan Torin paidassa.

2 comments

  1. ÅIF:n menestys Divarissa ei enää ”yllätä” asiantuntijoita, vaikka viime kaudellakin ÅIF oli ainut, joka otti täydet pinnat liiganousija OLS:lta.

    Mikäli Savu ei törttöile pelikentällä ja Ratsulan kroppa kestää pelaamisen, niin ÅIF on vahva kevätkaudella. Sekä Ratsula että Savu ovat olleet mukana joukkueen kesätreeneissä, joten loikka pelaavaan kokoonpanoon pitäisi onnistua melko helposti

  2. ÅIF:in kesätreenit = Jälleen yksi asia, minkä takia salibanya ei urheilulajina oteta vakavasti.