Divarin kärkipaikoista kova taisto – PSS vajoamassa alempaan kastiin

Loistavan alkukauden jälkeen Porvoon Salibandyseuran lento on hiipunut. Kuva: Jari Turunen

Porvoon Salibandyseura
Loistavan alkukauden jälkeen Porvoon Salibandyseuran lento on hiipunut. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarin viikonlopun otteluissa nähtiin varsin suurinumeroisia voittoja. Myös sarjakärki vaihtui, kun Indians ohitti ottelun vähemmän pelanneen Blue Foxin. Indiansin tavoin kaksi voittoa viikonlopun peleistä nappasivat myös Steelers ja Blackbirds. Ennen joulua pelataan vielä kaksi ottelua.

Alkukaudesta viisi ensimmäistä otteluaan voittanut PSS ei ole pystynyt räjähtävän alun jälkeen voittamaan kuin Karhut ja FoSun. Menneellä viikolla porvoolaisten tappiosarakkeeseen merkittiin jälleen kaksi ruksia lisää, kun sekä Indians että Blackbirds voittivat PSS:n. Indians jatkoi voittoputkeaan myös lauantaina, kun Top Team kaatui peräti 13-3 ja nousi voiton myötä sarjan kärkipaikalle. Indiansin kuvapaketteihin.

– Yksi päästetty maali tasaviisikoin pelatessa kahteen otteluun, on todella kova suoritus. Ihan tyytyväinen voi olla, myöntää Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen seuran kotisivuilla.

Tuplakotiviikonlopun pelannut Steleers esiintyi vakuuttavasti. Lauantaina sarjakolmonen ÅIF sai jo ensimmäisessä erässä myrskyvaroituksen Steelersin nakuteltua peräti 6-0-johtolukemat ennen sipoolaisten avausosumaa. Lopulta ottelu päättyi Steelersin eduksi murskaavasti 12-4. Sunnuntaina oli SB Welhojen vuoro saapua Steelersin testiin ja vauhdikkaasta ottelusta kotijoukkueelle 11-6 voitto. Kahden voiton myötä Steelers nousi jo pisteen päähän liigakarsintapaikasta.

– Juuri kysyttiin pelaajilta kuinka moni haluaa nousta liigaan. Kaikki halusivat, kertoo Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen seuran kotisivuilla.

Blackbirds nappasi myös neljä pistettä viikonloppuna samoilta vastustajilta kuin Indians. PSS ja Top Team kaatuivat keravalaisten käsittelyssä, ja kahden voiton takuumiehinä häärivät Petri Pyysing (6+2) ja Jyri Laine (5+3). Joukkue pelaa kuuden ottelun voittoputkessa.

Karhut otti arvokkaan voiton FoSusta ja kasvatti eron suoraan putoajaan jo viiteen pisteeseen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjan kolme viimeistä paikkaa miehittävät Merikoski SBT, Top Team ja FoSu.

Divarissa pelataan ennen joulutaukoa vielä kaksi ottelua, kun keskiviikkona ÅIF saa M-Teamin vieraakseen ja lauantaina Blackbirds matkaa SB Vaasan kotikaukaloon. Joulun välipäivinä pelataan kaksi ottelua.

Divarin pistepörssiä johtaa Steelersin Sami Saarinen 14 pelin tehoin 25+21=46. Divarin tilastosivulle

Torstain tulos:

Indians – PSS 9-2

Perjantain tulos:

PSS – Blackbirds 6-8

Lauantain tulokset:

Steelers – ÅIF 12-4
Top Team – Indians 3-13

Sunnuntain tulokset:

Steelers – SB Welhot 11-6
Top Team – Blackbirds 3-12
FoSu – Karhut 5-8
Merikoski SBT – SB Vaasa 6-12

10 comments

  1. Karhut kuuluu 2-divariin. En ymmärrä, et noin onnettoman huono jengi pelas vielä viimekaudella liigaa.

  2. Raitalat ja Haloset samaan kenttään niin Keravan kollit on koossa;)